Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 2. 5. 2015.

| Hronika

Preminuo i treći radnik "Tigar tajersa"

Autor:Marija PenčićIzvor:Južne vesti
radnici tigar
Odmah nakon havarije trojica prebačena za Niš, narednog jutra za Bohum

U nemačkoj klinici rano jutros je preminuo Dejan Mladenović, treći teško povređeni radnik "Tigar Tajers"-a u incidentu koji se u ovoj fabrici desio 23. aprila, kada je 6 radnika povređeno od strujnog udara.

Pre Mladenovića, takođe od teških opekotina, na Univezitetskoj klinici u Bohumu preminule su njegove kolege Miodrag Panić, pre pet dana, i Dragan Sokolović, pre nedelju dana.

Kako je menadžmentu kompanije saopštila organizacija "SOS International", koja je pomogla u hospitalizaciji radnika na Univerzitetskoj klinici u Bohumu, tim lekara je učinio sve što je bilo moguće da spasu povređene radnike.

Kompanija i svi zaposleni u "Tigar Tyres"-u izražavaju iskreno i najdublje žaljenje zbog ovog gubitka, i pružaju svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna njegovoj porodici i porodicama ostalih nastradalih kolega - navodi se u saopštenju kompanije iz Pirota.

Zvanična istraga o okolnostima ove nesreće je i dalje u toku. "Tigar tajers” će, kako se navodi u saopštenju, nastaviti da pruža podršku istrazi i dalje će obaveštavati javnost povodom ovog tragičnog incidenta.


Podsetimo, u havariji u ovoj pirotskoj fabrici 23. aprila oko 13 sati usled strujnog udara bilo je povređeno 6 radnika.

Trojica su ostala na lečenju u Pirotu, a trojica bila prebačena u niški Klinički centar odakle su već narednog jutra avionima prevezeni na lečenje u Bohum.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: