Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 11. 7. 2014.

| Hronika

Pronađen napadač na vozača Hitne pomoći

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
policija-ilustracija-Kosta-JUZNE-VESTI.jpg
Nakon saslušanja osumnjičeni je pusten da se brani sa slobode

Prokupčanin Stefan K (22) osumnjičen je da je početkom jula teško povredio Andriju M. (41) nakon što mu je tupim predmetom zadao više udaraca u glavu.

Stefan je, kako je rekao istražnim organima, video da se Andrija svađa sa njegovim rođenim bratom u prokupačkoj kafani „Zlatno burence“ gde je Andrija sa rodbinom slavio porođaj svoje sestre. Ljut na njega što mu je napao brata, Stefan ga je sačekao ispred kafane i kada je Andrija izašao, više puta ga je tupim predmetom udario u glavu.

Povrede koje mu je naneo su okarakterisane kao opasne po život, pa je Andrija hitno prebačen u niški Klinički centar, gde je stabilizovan i sada se oporavlja.

Napadač je odmah posle incidenta pobegao, ali ga je policija identifikovala, a nakon što je saslušan, Stefan je pušten da se brani sa slobode.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ana

    16:00 // 12. 7. 2014.

    odakle ste sigurni da je vozac bio pijan ?a red bi bio da dobiju status zasticenosti jer se svasta desava ni hitna pomoc nema zastitu a ocekuju od njih da spasavaju zivote.

  • pk

    20:08 // 11. 7. 2014.

    Nerazumem zasto naglasavate to VOZAC HITNE POMOCI Mislim da to nema nikakvu tezinu Trebali ste onda napisati Da je pijani vozac hitne pomoci posle Incidenta u kafani ispred kafane zadobio povrede

    • mile

      13:13 // 14. 7. 2014.

      Stvarno,kakve veze ima šta je po zanimanju napadnuti,kad nije bio na dužnosti.Zašto onda ne piše i zanimanje napadača? Možda bi onda naslov bio "Pronađen nezaposleni napadač na vozača hitne pomoći"

  • zoro

    19:56 // 11. 7. 2014.

    Sa slobode nego sta ? Da lakse zbrise...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: