Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:10, 29. 8. 2015.

| Hronika

Pronađeno 96 izbeglica sa falsifikovanim ispravama

Autor:Lj. S.Izvor:Južne vesti
izbeglice-b92.jpg
Policija podnela krivične prijave protiv NN izvršioca; foto: B92

Policija je kod naplatne rampe "Nais" kod Niša pronašla 84 izbeglice sa falsifikovanim dokumentima i još 12 na kontrolnom punktu Vranje, saopštio je MUP.

U petak je policija zaustavila dva autobusa sa ukupno 96 izbeglica sa falsifikovanim ispravama, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

U autobusu kod "Naisa " su pronađene 84 izbeglice bez potrebne dokumentacije, a na kontrolnom punktu Vranje, u autobusu koji je prevozio 61 izbeglicu, utvrđeno je da su njih 12 imali falsifikovane isprave, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izbeglice su predate službenicima Odseka za strance, a autobusi Odseku za suzbijanje privrednog kriminaliteta u Nišu i u Vranju - dodaje se u saopštenju.

Ministar Nebojša Stefanović je kazao da je "policija podnela krivične prijave protiv NN izvršioca i intenzivno radi na rasvetljavanju ovih slučajeva".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    20:36 // 30. 8. 2015.

    U bajku da svi oni zele da protrce kroz Srbiju ,izgleda samo Vulin veruje,da svi beze od rata,bede i beznadja?

  • Mika

    18:54 // 30. 8. 2015.

    Posle cemo se cesati po glavi odakle islamisticki teroristi u Srbiji...... Gro svih tih navodnih "jadnih" izbeglica su vojno sposobni muskarci. Na koji nacin Srbija sa sigurnoscu proverava identitete svih njih koji tako ilegalno usetaju na nasu teritoriju??? Kakvu zastitu ce Srbija pruziti svojim gradjanima???

  • Милосав

    07:52 // 30. 8. 2015.

    У земљама ЕУ нађене хиљаде нишлија који су успели да се запосле. Захваљујући влади Србије и изузетној способности градског руководства, очекује се даљи прилив нишлија. Са оригиналним документима. Да не би им приговорили како њихова фамилија заузима радна места у ЕУ, и онемогућава остале да се запосле, исте су запослили у државним службама и јавним предузећима. Тиме је спречен њихов одлазак.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: