Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 22. 4. 2014.

| Hronika

Roditelj opljačkao vaspitačicu u vrtiću

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
kradja novcanik
Ilustracija

Vaspitačici iz niškog vrtića “Neven” ukraden je novčanik, a za ovu pljačku sumnjiči se majka čije dete boravi u tom obdaništu.

U niškoj policiji kažu da se na snimku video nadzora vidi da “osumnjičeni roditelj ulazi u prostoriju u kojoj se nalazila torba vaspitačice i potom ubrzo izlazi”, ali da ova majka poriče da je ukrala novčanik vaspitačice.

Majka koja je osumnjičena za krađu ušla je u prostoriju koja je u tom trenutku bila prazna, jer je vaspitačica odvela decu do toaleta da operu ruke pred doručak. Kada se vratila u prostoriju, vaspitačica je pogledala u torbu i videla da joj nema novčanika.

Roditelji dece koja su u ovom vrtiću zabrinuti su i tražiće, kako kažu, da se da se zaštite osoblje i deca.

- Ne možemo da verujemo da neko ko ostavi najvrednije što ima nekome na čuvanje i od tog istog osoblja krade. Kada neko ima slobodu da ukrade novčanik vaspitačice šta onda mi da očekujemo kad u ormarićima stavljamo dečije rančeve pune stvari - kaže jedan od zabrinutih roditelja.

U policiji navode da je reč o delu sitna krađa, za koje može se pokrene privatna tužba, ali da je, kako je to učinjeno u javnoj ustanovi, izveštaj dostavljen nadležnom tužilaštvu koje će dalje odlučivati o ovom slučaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • koleginica

    17:52 // 27. 4. 2014.

    Majo,koliko su radnici bili zasticeni u vreme kada si ti bila direktor?Tada nismo mogli da se zastitimo od tebe,nismo jos zaboravili.Pokusavas ponovo da se vratis ali se nadamo da neces.

  • Maja Savic

    18:53 // 23. 4. 2014.

    Pocnite da od nas vaspitaca da kradete ENTUZIJAZAM i LJUBAV, BICE VAM LEPSE!

    • mrka mrkic

      22:07 // 23. 4. 2014.

      Bravo Majo,deca nam i jesu najveca radost!mi sa njima uzivamo,igramo se ,radujemo,punimo baterije!ONI SU JEDINA SVETLA TACKA U NASEM POSLU!!!

  • Maja Savic

    18:51 // 23. 4. 2014.

    I ja sam vaspitac. Da nije decije ikrenosti i radosti koju mi svakodnevno donose, zbog:plate koja kasni, brojnih grupa, bekstva, kradje... osecala bih se jadno, nezasticeno, izigrano!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: