Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:58, 13. 2. 2014.

| Hronika

Samo jedan osumnjičeni za ubistvo na Bulevaru

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Uviđaj nakon ubistva
Uviđaj nakon ubistva

Svedoci koje je policija saslušala i do sada prikupljeni dokazi ukazuju na to da je u ubistvu Vuka Stoiljkovića učestvovao sam jedan napadač, tvrde u niškoj Policijskoj upravi.

Inspektor Odeljenja za krvne delikte Nenad Prokić, koji rukovodi istragom, odbacuje glasine da je pored mladića koji je već uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo, u ceo postupak umešan bilo ko drugi.

- Svi svedoci kažu da je bio jedan. Svi dokazi koji su prikupljeni na licu mesta i svi svedoci potvrđuju ono što smo mi napisali u prijavi, a to je da je bio jedan izvršilac. Stojimo iza toga - kaže Prokić.

Prokić kaže da je isto to potvrdila i devojka ubijenog Vuka.

On dodaje da policija nastavlja da prikuplja dokaze, a da se čekaju još i analize DNK.


"Sin ugostitelja nije umešan"

Inspektor Prokić tvrdi da mladić o kome se u javnosti uveliko priča i koji se navodno dovodi u vezu sa zločinom, ni na koji način nije umešan.

On dodaje da je reč o prijatelju mladića koji je osumnjičen za ubistvo, što ga, kako kaže "automatski dovodi u vezu. Ali, drugo ništa".

- Ne mogu da vam kažem da ga je vozio, dovozio, razvozio ili slično.. to zaista ne mogu da vam kažem u ovom trenutku. Ali vam ponavljam, da je doveden u vezu da nekoga.. u smislu pomaže izvršiocu, to je već krivično delo i naravno da bi bio procesuiran. Ali, pošto nije procesuiran, znači da nema veze sa događajem - kaže Prokić.


Otkud priča o drugom napadaču?

Dok se u javnosti još od ponedeljka uveče govori da su Vuka napala dvojica mladića i da je policija te večeri tragala za njima, u Policijskoj upravi takve tvrdnje odbacuju.

- Mi smo u trenutku mogli da tragamo i za 22 lica i za svim svedocima koji su možda pobegli, što ne mora da znači da su svi oni izvršioci nečega. Možda nam je neko bitan kao svedok, pa ga mi tražimo - kaže inspektor Prokić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Profesor

    08:59 // 20. 2. 2014.

    Dragi sugrađani,red u gradu i državi nemogu da uvedu oni koji su ovaj haos i stvorili.Bez totalne rekonstrukcije državnih organa,nema nam boljitka,Dobro zašiljite olovke 16.03 2014
    došli smo do dna

  • Shearer

    13:13 // 17. 2. 2014.

    Kažite mi u kojem to životu klinac napada jedan na jedan starijeg od sebe, očito je da su pored Vuka bila prisutna dva napadača od kojih je jedan direktno učestvovao. Mnogo priča se ne poklapa!!!

  • Gradjanin

    19:51 // 15. 2. 2014.

    Daj bre, zar smo mi, gradjani ovog grada ludi, nepismeni ili sta? Nemojte misliti da je prosla ona prica s pismom majke da joj sin 'trpi medijski linc'! Boze sacuvaj, SRAMOTA!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: