Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 28. 7. 2015.

Smene u niškoj policiji zbog samoubistva inspektorke

Policijska uprava Niš Smene u najavi; Policijska uprava Niš

"U toku je istraga. Nije to smena, ali pošto ima elemenata mobinga, oni koji vrše mobing moraju da budu uklonjeni", tvrde u sindikatu. Načelnik tvrdi da ne zna ništa o tome.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lola

    19:57 // 28. 7. 2015.

    U policiji nikada nista nije isterano do kraja!Ponasaju se kao tajno udruzenje gde sve sto se desi u njemu ostaje u njemu, a izgleda da se desava svasta.Na nasu zalost i Policija je kao ostatak drzave odavno zrelo, da ne bi strunulo, za temeljne rekonstrukcije, promene i obnovu kako ljudstva tako i za organizovanje, kadroviranje i sistem napredovanja.I brate otkazi i sramno otpustanje iz sluzbe

    • Стоп корупцији!

      21:36 // 28. 7. 2015.

      Браво за коментар.У полицији се сви праве луди и нико ништа не ради. Константно пуштају маглу људима а све више убиства дилери се шетају најнормалније, трују људе сваког дана све више и више! Ова инспекторка је вероватно страдала зато што је него притискао да не ради свој посао како треба и до краја него само да хвата маглу!

  • bluewallcat

    20:52 // 28. 7. 2015.

    "On dodaje da je sindikatu nebitno da li je reč o smenama ili UNAPREĐENJU, već samo da ne budu na mestu na kome su sada."!? LUDILO!

  • Инкогнито Ја

    22:56 // 28. 7. 2015.

    У оваквим приликама природно:
    /1/Грађанима постаје јасно кога све морају да се чувају. У циљу заштите неформално самоорганизовање и узимње правде у своје руке.

    /2/Они над којима се врши притисак ојачају као личности и пре одласка схвате да је корисно са собом повести још некога. Тако настају камиказе, жене опасане експлозивом и сл. Још ако то неко са стране финансијски подржи - ето мало весеља :(

  • Difovac

    00:07 // 29. 7. 2015.

    Ko zna cega sve ovde ima.

  • Šta reći

    00:12 // 29. 7. 2015.

    Zar nam pre par nedelja na policijskom performansu u tvrđavi, čelnik policije i gradonačelnik ne rekoše da u našem gradu cveta cveće tj. da je kriminal u opadanju, policija nikad spremnija i organizovanija !?...možda ali
    samo u praćenju ko piše ovde komentare ! Pozdravljam ih ovim putem !

  • Драгана

    08:49 // 29. 7. 2015.

    У једној нишкој полицијској станици Унутрашња контрола МУП-а је неколико пута утврдила озбиљне пропусте и кривце, конкретно према једном школском полицајцу и њих неколико. Кажу као и овде да су "поступали" према њима, а ви видите да они сви раде на својим местима без проблема ! А да узме човек правду у своје руке, расчеречили би га у истој тој полицији, и у медијима !

  • misko

    09:05 // 29. 7. 2015.

    eh, da je ono vreme od pre 20-30godina kada je policija setala ulicama ,kako danju tako i nocu nebi imali vremena za mobing i tako slicno.sada policija ide kolima,parkiraju vozilo na benziskoj pumbi i ubijaju vreme do kraja radnog vremena.

  • mm

    09:18 // 29. 7. 2015.

    Sudije,tuzilastvo, nemaju stav o mobingu.Za njih i policiju to je jos uvek sarena laza.Tvrdim iz mog iskustva. Klinicki centar je pun mobinga,ali tu je SNS koji to resi,ne brinite tu smo. Policija ? kakav crni humor. Jadni smo narode.Cekaju da se svi poubijamo.

  • Realista

    12:27 // 29. 7. 2015.

    Gospodo čelnici policije!
    Za početak naterajte vaše službenike da se vezuju kada upravljaju službenim vozilom, da nose uniformu po propisima, urednu i čistu, da se ophode na propisan način i ostale sitnice. Ukoliko ste nemoćni da to sprovedete, i ne pokušavjete da nam objašnjavate kako vodite interne istrage, kako smenjujete itd. Ne verujemo vam!

    • Džaba

      22:25 // 29. 7. 2015.

      Ozbiljni, kulturni, civilizovani, obrazovani, elokventni, vaspitani i pristojni ljudi se ne teraju, oni sami znaju sve to što navodite i tako se i ponašaju dok ove druge džaba i da teraju !

  • kiki

    14:52 // 29. 7. 2015.

    Pa ti takozvani sefovi nemaju dve blage veze sta je mobing jer su u zivotu procitali dva naslova u dnevnim novinama.Zato im dajte pistaljke i na raskrnicu da menjaju pokvarene semafore jer verujte sa tim koficijentom za bolje nisu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: