Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 9. 5. 2016.

| Hronika

Smrskao traktor u kojem su se nalazila 3 dečaka

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
udes-le
Vozač najverovatnije bio u pripitom stanju; foto: JV

Tri rođena brata starosti od 6 do 9 godina umalo nisu poginula kada je automobil udario u traktor na kojem ih je vozio deda u centru Donje Jajine nadomak Leskovca.

Na sreću, mališani su nekim čudom prošli sa lakšim povredama jer je vozač, koji je kako tvrde očevici pobegao, smrskao polovinu traktora na kojoj su se nalazila deca.

Sam Bog ih je spasao - priča nam baka ovo troje mališana Daca Petrović koja je svojim očima posmatrala strahovit udes.

udes-le2 Braća prošla samo sa povredama; foto: JVKako tvrdi, njen suprug se sa dečacima u nedelju oko 19 časova vraćao iz njive i pokušavao da se parkira u svoje dvorište kada je na njega naleteo iz pravca Leskovca automobil "fiat stilo" i udario u levo krilo traktora, baš ono na kojem su se nalazila deca.

Kad je izašao iz auta videlo se da se tetura, da je pijan, pozva svog sina na telefon i pobeže peške prema Miroševcu. A moji mališani rasuti po putu, nisam znala kog prvo da skupljam - priča za "Južne vesti" ova žena.

Kako nezvanično saznajemo, pre dolaska policije na licu mesta se pojavio sin vozača starog oko 50 godina, i prihvatio na sebe odgovornost da je upravljao vozilom.

traktor-le Traktor potpuno uništen; foto: JVPut od Leskovca do Miroševca, ispred kuće Petrovića, bio je više od sat vremena u blokadi dok nadležne službe nisu uklonile oštećen traktor, ali i vozilo koje ga je udarilo.

Policija se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zoza niš

    10:56 // 9. 5. 2016.

    ne branim vozača vozila ali voziti decu na traktoru i još na krilu traktora je nepropisno da ne može biti gore od toga zar deda nije razmišljao o tome da deca mogu da padnu sa traktora da koliko god da je krilo široko za sedenje nema mesta za svo troje ma nenormalno je decu voziti tako kazniti za taj prekršaj i vozača traktora

  • dobro je da su klinci dobro

    10:51 // 9. 5. 2016.

    a neodgovorni roditelji i deka treba da snose odgovornost zbog vožnje dece na traktorskom krilu. Interesuje me, jesu li oni ovu priču ispričali policiji i šta je policija preduzela po pitanju odbeglog, pijanog, vozača? Kakav čovek treba da budeš da pobegneš sa mesta nesreće i da čak i sopstveno dete uvališ u problem, pod uslovom da je vozač stvarno utek'o?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: