Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 3. 9. 2015.

Teško povređen pešak kog je udario autobus u centru Niša

490x370-policija.jpg Lekari se bore za život ovog pešaka; foto: arhiva JV

Pešak star oko 50 godina zadobio je povrede opasne po život kada ga je u Ulici Milojka Lešjanina udario autobus dok je prelazio van pešačkog prelaza. Kako nezvanično saznajemo u Kliničkom centru, u pitanju je policajac.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dusan

    16:09 // 3. 9. 2015.

    Ako je prelazio van pesackog prelaza zasto je vozac kriv!? Zasto njemu krivicna protiv bezbednosti javnog saobracaja a ne pesaku koji prelazi put gde to nije dozvoljeno!? Sramota!

    • lepa

      16:33 // 3. 9. 2015.

      Naravno da je kriv vozač jer je dužan da oprezno vozi, ako ovaj umre može da odgovara za ubistvo iz nehata. Ako imaš dozvolu idi da obnoviš gradivo jer ne znaš. Sramota!

    • Dusan

      18:50 // 3. 9. 2015.

      To sto si "lepa" kako si sama napisala ne znaci i da si pametna. Lepotice moja ako te bas interesuje ja sam profesionalac i to mi je posao. Koliko ja imam predjenih kilometara do sada i sta sam sve prosao u saobracaju ti to neces za zivota! Prema tome o tvojoj lepoti mozemo da diskutujemo u cetiri oko a o voznji i saobracaju to ipak ne ;)

    • Bratanac

      21:12 // 3. 9. 2015.

      Zato što je pregaženi po zanimanju policajac...

  • sale

    16:15 // 3. 9. 2015.

    Pre par dana prolazim kolima kroz centar. Pali se zeleno na pesackom kod spomenika, krece kolona automobila, a na trotoaru stoje neki pas lutalica i dva starija sugradjanina. Pas krene preko ulice, vidi zgazice ga nesto i vrati se na trotoar, a stariji sugradjani, nogu pred nogu, i pazljivo pretrcase ulicu...

  • Logitech

    16:31 // 3. 9. 2015.

    Jos ce vozac autobusa da ispadne kriv...

  • vlada

    19:54 // 3. 9. 2015.

    Odgovarace zato sto nam je glup zakon. Treba doneti zakon na pesckom-ubistov, van pesackog-samoubistvo. Pa da vidim dal ce da prelaze gde im padne na pamet.

  • pametnjakovic pesak

    04:29 // 4. 9. 2015.

    A koji je vozac stao i propustio pesaka na pesackom prelazu na cuvenim kruznim tokovima u Nisu?!!

    • pobesneli maksa

      08:36 // 4. 9. 2015.

      Masa vozaca staje na tim pesackim prelazima kad se ljudi nadju na kolovozu iako su totalno debilno smisljeni i ne bi smeli da budu na izlazima iz kruznog toka. To sto ti ocekujes da ti neko stane i dok si na trotoaru to je tvoj problem. Najveci je problem sto i pesaci i vozaci prebacuju krivicu na onog drugog, a odgovornost je obostrana.

    • @ POBESNELI MAKSA

      10:10 // 4. 9. 2015.

      Ukoliko pesak stoji na trotoaru ispred obelezenog pesackog prelaza u ociglednoj nameri da predje ulicu, vozac je U OBAVEZI da stane! I PROPUSTI PESAKA! Citaj ponovo saobracajne propise!

    • @ pobesneli maksa

      10:11 // 4. 9. 2015.

      A je l treba da legnemo ispred tockova ili je dovoljno samo da masemo kesom, pa da neko pusti pesaka?!

    • pobesneli maksa

      11:29 // 4. 9. 2015.

      Prvo sneg nije tako daleko, a na semaforima i ispred pesackih je kao staklo zbog velike frekvencije vozila i cesto je sa 10 na sat i zimskim gumama nemoguce ukopati vozilo u mestu kad debil izleti na kolovoz ne gledajuci oko sebe.Da ne govorim da svakom vozilu na velikim vrucinama moze u trenutku i da otkazu kocnice zbog pucanja creva ili sl posto je nekima sneg daleko. Dakle obostrana odgovornost

    • pobesneli maksa

      11:41 // 4. 9. 2015.

      Drugo pesak je U OBAVEZI DA STANE ISPRED PESACKOG I TEK KAD SE UVERI DA JE BEZBEDNO KRENE U PRELAZAK KOLOVOZA. Citaj ti ponovo saobracajne propise. Oni kazu OBOSTRANA ODGOVORNOST.

    • pobesneli maksa

      11:50 // 4. 9. 2015.

      Trece, namera se ne pokazuje mahanjem kese ili izletanjem pod tockove nego spustanjem jednog stopala pored ivicnjaka na kolovoz da vozac ne bi gatao da li zelis da predjes ulicu ili raspravljas s komsinicom o arpadziku na trotoaru, u suprotnom bi svi stajali pored svake tracare i izlapelog penzionera na trotoaru, a to bi izazvalo kolaps saobracaja u gradu. Jos jednom OBOSTRANA ODGOVORNOST.

  • pobesneli maksa

    08:39 // 4. 9. 2015.

    Tacno je da neki vozaci ne staju na pesackom cak i kad je pesak na kolovozu, ali je isto tako tacno da i pesaci izlecu na pesacki da i ne pogledaju sta se desava. To sto je pesacki prelaz ne znaci do mozes da izletis na njega ne pogledavsi sta se dogadja oko tebe. Po snegu i ledu to je prosto strasno koliko se pesaci ponasaju retardirano i ne razmisljaju da li uvek moze da se zakoci u takvim uslov

    • bez besa!

      10:13 // 4. 9. 2015.

      Evo sneg do kolena u Nisu!!!!

    • retardirani vozaci!

      10:18 // 4. 9. 2015.

      Vozaci su u obavezi da brzinu kretanja usklade prema okolnostima kao sto su vremenske prilike, saobracajni znaci, kretanje pesaka, normalnih, pa i retardiranih, kretanje dece, kretanje zivotinja... SAOBRACAJNI PROPISI!

  • Јован

    13:07 // 4. 9. 2015.

    Да је било који други возач у питању било би мало сумње, али возачи Ниш-експреса су по мени убице на точковима, не стигнем ни честито да их опсујем кад ме умало не згазе, толико далеко одмакну.
    И још нешто (испаде да браним пандура), прелазак ван пешачког није прекршај,уколико пешачког нема у близини.

  • Јован

    13:08 // 4. 9. 2015.

    Иначе се у потпуности слажем са Побеснелим Максом, код нас влада потпуно непознавање и неразумевање саобраћајних прописа као и одсуство сваке, не само саобраћајне културе.

  • Milica Dimitrijevic

    23:36 // 8. 9. 2015.

    Nazalost, bila sam ocevidac ove nezgode. Zao mi je coveka i zelim mu brz oporavak. Mogu samo da kazem da vozac uopste nije kriv i da sam protiv bilo kakve krivicne prijave vozacu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: