Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 20. 1. 2015.

| Hronika

Težak udes kod hotela "Džep"

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
udes

U Lančanom sudaru 6 vozila u Grdeličkoj klisuri povređeno je 8 osoba, među kojima ima i dece, kada je kamion, kome je pukla guma, u Grdeličkoj klisuri naleteo na kolonu automobila iz suprotnog smera.

Na sreću, životno ugroženih nema, ali je većina učesnika sudara zadobilo teške telesne povrede Povređeni stižu u Leskovac Povređene još uvek dovoze u leskovački Urgentni centar

Udes se dogodio oko 15 sati nedaleko od hotela "Džep" kada je kamion iz pravca Vranja naglo skrenuo u suprotnu traku i udario u kombi, a zatim u kamion koji je prevozio drva.

Balvani su rasuti svuda po auto-putu, a kamion je nastavio dalje i u jednom trenutku se pod njega podvukao putnički automobil makedonske registracije, u kome je bila cela porodica.

Majku sa dvoje dece smo iz putničkog automobila morali da izvlačimo dizalicom. Trebalo nam je sat i po vremena. Ovako jezivu sliku nismo videli dugo - rekao je za Južne vesti lekar Hitne pomoći iz Vladičinog Hana Ivan Marković.

U akciji spasavanja učestvovalo je nekoliko vatrogasnih ekipa, a vozila hitne pomoći još uvek dovoze povređene u leskovački Urgentni centar.

U toku je dijagnostika i ne mogu da preciziram o kakvim povredama se radi. Ima preloma i nagnečenja. Bitno je da, kako stvari stoje, nema životno ugroženih - rekao je za Južne vesti dežurni lekar Urgentnog centra leskovačke bolnice Tomislav Grujevski.

Među povređenima su vozač kamiona koji je izgubio kontrolu nad vozilom, kao i vozač kombija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gagi autoprevoznik

    08:25 // 21. 1. 2015.

    Gume sigurno nisu uzrok nesrece. Prednja guma tesko puca, a mozda je pukla nakon udara kamiona u drugo vozilo na putu. Pitanje je kako je kamion presao na suprotnu stranu.

    • Danijel

      20:15 // 21. 1. 2015.

      Slazem se da ne pucaju prednje gume ali kad su nove. Ja sam licno video kako mu puca guma i kako kamion prelazi u suprotnu traku tj. direktno u mene jer sam ja bio prvi koji je imao kontakt s njim.

  • Mia

    21:52 // 20. 1. 2015.

    Kao neko ko ima kamione i dugo se bavi transportom, potvrdicu da prednje gume tesko pucaju ali je moguce, cak i ako su nove. Ne sudi o tome, gume su relativno siguran deo kamiona.

  • DRAJVER

    20:51 // 20. 1. 2015.

    Ja razumem i krizu i manjak novčanih sredstava, ali neosvetljeni TAM-ici, na auto-putu Niš-Beograd, koji je na samo pojedinim deonicama osvetljen, je NEDOPUSTIVO

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: