Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:05, 24. 7. 2012.

| Hronika

Trovanje metil alkoholom u Leskovcu

Autor:B.G.Izvor:Medijski istraživački centar
rakija
ilustracija; foto: wikipedia/pinosavac

Muškarac star 40 godina preminuo je u ponedeljak od posledica trovanja metil alkoholom od, kako se pretpostavlja, rakije koja je kupljena u Leskovcu.

Ovu vest potvrdio je i doktor Miodrag Zdravković iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Doktor Zdravković je rekao da su obdukcija i analiza krvi urađeni danas, a da je pacijent juče primljen u bolnicu gde je i umro.

Zdravković kaže da je o slučaju obaveštena policija.

Prodaja lažnih alkoholnih pića relativno je čest slučaj u Srbiji, a MIC podseća da je od lažne rakije nazvane "Zozovača" 1998. godine umrlo je 43 ljudi na jugu Srbije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • ujed pcele

    13:57 // 25. 7. 2012.

    Da li bi Davore time resio problem drugih koji to isto rade. Jedan manje ili jedan vise u korumpiranom sistemu ne znaci nista. Kod ovog slucaja je zatajio sistem. Onaj sistem koji je morao da kontrolise proizvodjace. Onaj sistem koji placamo svi. Komunalna policija, koja postoji samo da bi primala platu i glasala za gradonacelnika. Ona inspekcija sa potpuno istim ciljem kao i komunalna policija. Zavod za javno zdravlje, zavod za poljoprivredu. I da ne nabrajam dalje. Umesto da deru narod, trebalo bi da pocnu da rade. Ovo je, na zalost, jos jedan dokaz aljkavosti sistema koji smo izgradili svi mi. Zalosno je sto se desilo u Leskovcu. Ali, ako je potrebno da cekamo da nas divlji livci potruju, onda je ovo pravo upozorenje. Malo je prostora da se nabroje neradnici.

  • Davor Todorović

    00:16 // 25. 7. 2012.

    E ja bi tom što je napravio tu rakiju dao tu istu, naterao bi ga da popije, da nazdravi po poslednji put.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: