Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 30. 7. 2013.

| Hronika

Tuča na terenu ETŠ “Nikola Tesla” u Nišu

Autor:S. R.Izvor:Južne vesti
tesla.jpg
Mesto gde se sve odigralo, klupe pored terena za mali fudbal, Foto: etstesla.ni.ac.rs

U nedelju uveče došlo je do masovne tuče u kojoj je prema nezvaničnim informacijama učestvovalo više od 30 osoba koje su se potukle sa mladićima koji su na terenu igrali mali fudbal.

Prema rečima očevidaca 30-ak mladića došlo je sa motkama i šipkama i napalo prisutne. Tom prilikom je nekoliko osoba zadobilo lake telesne povrede, dok je jedan mladić zadobio otvoreni prelom leve ruke.

- Mi maltene svake večeri tu igramo fudbal. I u nedelju je bilo nekoliko ekipa i bila je jedna romska ekipa. Kao i uvek igramo po turnirskom sistemu. Ali, Romi to nisu poštovali, hteli su da igraju preko reda. Jedna ekipa im to nije dozvolila, moj tim ih je pustio, ali i pored toga odjednom su se pojavili njih 30-40 i nasrnuli na našeg druga - priča jedan od očevidaca.

Kako kaže ovaj mladić koji je želeo da ostane anoniman, oni su svog druga “spasli” težih povreda, a onda se grupa usmerila ka drugom mladiću koji je na kraju zadobio otvoreni prelom leve ruke.

- Čini mi se da su ciljano išli na njih dvojicu. Učestvovalo je više ljudi, branili smo drugove, ali oni kao da su se bili nameračili na njih dvojicu. Ne znam...pretpostavljam da je zato što ih nisu pustili da igraju preko reda - kaže ovaj očevidac.

Na licu mesta bili su policija i Hitna pomoć, kao i, kako kaže ovaj očevidac, Vojna policija, jer je jedan od učesnika tuče vojno lice. Ipak, u niškoj policiji nisu mogli ni da daju informacije ko su bili učesnici ove masovne tuče.

- Bila je intervencija u nedelju uveče kod Tehničkih fakulteta. U toku su istražne radnje i razgovori sa učesnicima radi utvrđivanja svih okolnosti - kaže portparol Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović.

Inače, oni koji su često na čuvenom terenu “kod Tesle” kažu da se dugo godina tu igra mali fudbal po istom sistemu, da često ima puno ekipa. Među njima je i romskih, ali ne pamte da se ikada, kako kažu, desilo ovako nešto.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • teodor krstic

    02:46 // 4. 8. 2013.

    Da ga pljugas druze stojane!!!

  • Marko

    16:36 // 1. 8. 2013.

    Momak,zbog kog je dolazila vojna policija,je pripadnik 63.padobranske,ti koji su ga napali su mu razneli lakat,imao je vise operacija da probaju da mu lakat saniraju da bi mogao opet da pomera!SRAMOTA

  • Marko

    10:45 // 31. 7. 2013.

    Nece oni igrati tu vise fudbal...

    • jovan nikolic

      12:14 // 31. 7. 2013.

      ko moze da zabrani nekome da igra fudbal tamo?videcemo ko ce igrati a ko ne

    • anita

      03:38 // 1. 8. 2013.

      Niko.im.nemoze zabraniti gde ce neko igrati fudbal Hvala bogu Marko tvoj teren nije nisi ga od oca doneo.i Da znate i moj brat igra tamo fudbal i on je rom ali on i njegova ekipa do sada nisu imali pr

    • pravda

      12:52 // 1. 8. 2013.

      tako je Anita. A ti Marko kada bude tvoj teren, kad ga od oca doneseš, možeš Anitinom bratu i ekipi(po gradu poznata kao Ćelzi)da braniš da igra fudbal.Zato ćuti i moli tatu da ti donese jedan teren

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: