Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:09, 7. 10. 2016.

| Hronika

U 6 udesa udarena 3 pešaka u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
udes
Nezgoda na Bulevaru Nemanjića; Ilustracija; foto: S. P.

Na bulevarima, u centru i na magistralnim putevima tokom jučerašnjeg dana u Nišu desilo se 6 saobraćajnih nezgoda, a osim što su se sudarali automobili, obarani su i pešaci i biciklisti.

Kiša koja je juče padala u Nišu, po običaju, vozačima je stvorila brojne probleme, a to je potvrdio i broj saobraćajnih nezgoda.

Prva se dogodila oko 8 sati na Bulevaru Nemanjića kada je kamion “iveko” somborskih tablica naleteo na pešaka starog 82 godine. Policija je izvršila uviđaj, a uzrok nezgode se još utvrđuje.

Oko 11 sati na uglu Bledske i Ulice Nikole Kopernika sudarili su se BMW vranjskih tablica za čijim je volanom bio 21-godišnjak iz Vranja i “reno laguna” kojim je upravljao 25-godišnji Nišlija.

Na Obilićevom vencu oko 18 sati “hjundai aksent” niških registarskih oznaka kojim je upravljala žena (35) udario je biciklistu. Povrede je, kako kažu u policiji, zadobio vozač bicikla (81).

Zatim, već oko 19 sati na magistralnom putu ka Svrljigu, kod sela Malče, sudarili su se “fiat punto” i “škoda”, i jedno i drugo vozilo sa beogradskim tablicama. U ovoj nezgodi povređeni su oba vozača i putnik iz “škode”.

Pedesetak minuta kasnije na Bulevaru Nemanjića udaren je pešak. Nišlija koji je bio za volanom svog automobila udario je ženu rođenu 1952. godine.

U 20:10 kod “Simpa” na Bulevaru Zorana Đinđića, Nišlija (26) vozeći svoj “fiat” udario je devojku (24). U policiji kažu da se i uzrok ove nezgode utvrđuje.

Svi povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar KC Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gaccaka

    15:17 // 7. 10. 2016.

    "Kiša koja je juče padala u Nišu, po običaju, vozačima je stvorila brojne probleme" - pa nije kiša problem , nego su vozači problem, i sam sam vozač i gledam šta pojedinci rade.

    • braca

      16:46 // 7. 10. 2016.

      Baš tako! Da je kiša problem, svi koji stupe u saobraćaj napraviće neki udes, a ne 10ak maloumnih!

  • Sačipovič

    15:05 // 7. 10. 2016.

    Nine šča kažu kamere,koj je kriv?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: