Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 8. 2. 2015.

| Hronika

U istoj ulici izbušio gume 27 automobila

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Izbušena guma
Jedna od mnogo izbušenih guma

Veliki broj građana Ulice Bubanjska dolina u Nišu će morati da menja gume na automobilima, nakon što je jedan njihov komšija noćas išao i redom bušio gume.

Izbušena Prema prvim informacijama, čovek je najpre svojim kolima "zakačio" nekoliko automobila. Sa njihovim vlasnicima se "nagodio" da plati štetu, ali tada je krenuo dalje.

Najverovatnije izrevoltiran jer je morao da plati štetu, krenuo je niz ulicu i redom, od auta do auta, bušio gume. Nekom jednu, nekom dve. Mislim da je bilo bar 40 automobila - kaže jedan od oštećenih građana.

U policiji kažu da su oni evidentirali tačno 27 auta, ali da i pored toga što se zna ko je to učinio, protiv njega ne mogu da podnesu krivičnu prijavu.

Problem je što je pojedinačna šteta, po automobilu, "mala". Tačnije, nedovoljna da bi bila podneta krivična prijava - kažu u policiji.

Službeni Stradali i službeni automobiliU vezi sa problemom policija je konsultovala i osnovnog tužioca, ali na kraju je jedino preostalo da pozovu građane da se jave u policijsku stanicu, kako bi štetu eventualno probali da naplate privatnom tužbom.

U Ulici Bubanjska dolina i dalje je parkiran veliki broj automobila na kojima su izbušene gume, a neki su i na "klocnama", dok vlasnik ne donese nove.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • djoka

    16:13 // 4. 3. 2015.

    E sad ce da koriste garaze valjda

  • goran

    13:06 // 10. 2. 2015.

    zakon za sve ali ne postoji u jadnoj srbiji,kod filozofskog trotoarom samo macka moze da prodje policija prodje i ne vidi

  • sasko

    15:51 // 9. 2. 2015.

    A kad bi mu slomio nos onda bi bilo dovoljno da podnesu prijavu. Ko je pravio zakon 'svaka mu cast'.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: