Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 5. 5. 2015.

Udario u banderu u Dušanovoj ulici

saobracajka Pasat poprilično oštećen; Foto: FB/ M. C.

Oko 13 sati vozač “folksvagen pasat”-a, zasada iz nepoznatih razloga, udario je u banderu, ali je pre toga oborio dva kontejnera i zakačio jedno putničko vozilo. Povređenih nije bilo, a uzrok nezgode nije poznat.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • jovan savic

    18:26 // 5. 5. 2015.

    Kako iz nepoznatih razloga?Na osnovu ovih slika vidi se da je mnogo SPORO vozio zakacio kontejner drugo vozilo i na kraju ga je zaustavila bandera.Sreca pa niko nije povredjen.

  • Bojan

    20:22 // 5. 5. 2015.

    Gledao... Dobro kad su zivi,i kada nikog nisu pokosili.Kolko videh klinci,brza voznja, izgubili kontrolu,presli u suprotnu traku, zaneo se zadnji desni deo auta i udario u kante,naglo desno i bandera.

    • Ђорђе Марковић

      00:54 // 6. 5. 2015.

      Ne tripuj se prijatelju, jeste on novajlija sto se tice voznje, ali mu je pukla guma, zato je izgubio kontrolu, nije bio pijan, samo nije umeo da odreaguje, a sa punih 30 godina nije bas klinac...

    • hm

      08:27 // 6. 5. 2015.

      Da je vozio propisanom brzinom mogao bi da odrzai auto i kad pukne guma.

    • @djoko

      21:43 // 6. 5. 2015.

      Tvoje SAMO moglo je da bude i FATALNO!Problem sto su novi vozaci bez iskustva opasni kao bahati vozaci koji ne postuju saob.prosp.Potrebno je imaju nadzor strucnjaka i lekarski pregled na 6 meseci!

  • Saobracajno nevaspitanje

    20:37 // 5. 5. 2015.

    Saobraćajna kultura,prilagođavanje uslovima saobraćaja i poštovanje saobraćajnih propisa su osnovne stvari za bezbednost u saobraćaju!Nije za svakog vozačka dozvola,divljanju i prostakluku nema kraja!

  • Kulturo eve me

    22:48 // 5. 5. 2015.

    Opšti haos,saobraćajna nekultura dolaze sve više do izražaja!Niko nikoga ne poštuje!Nepropisna skretanja,prestrojavanja,preticanja,pešaci kamikaze i ostalo u saobraćaju su nažalost svakodnevnica Niša!

  • vlajko

    09:21 // 7. 5. 2015.

    Ispada da su oni koji voze krseve mnogo odgovorniji, valjda znaju da im auto nije ok pa se ne zalete. Ovi sa bmw,pasatima... a sto nemaju pare ni gume da promene lete ko nezdravi, slika naseg drustva.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: