Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 22. 10. 2012.

| Hronika

Udes kod hotela "Park"

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
udes.jpg

U sudaru motocikliste i taksi vozila koji se dogodio danas oko 15:30h u Nišu povređen je vozač motora.

udes

Za sada nema informacija o povredama vozača motora, a u Kliničkom centru kažu da je bio svestan kad je primljen.

Još nije poznato u kakvom je stanju taksista, a policajci koji su vršili uviđaj nisu želeli da daju informacije.

Uzrok udesa se utvrđuje, a zbog velike oštećenosti oba vozila pretpostavlja se da je razlog velika brzina.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Komsija

    17:29 // 25. 10. 2012.

    Svakako da taksisti trebaju da budu profesionalci u svom poslu, a neki neobrazovani i nevaspitani, koji su juce dosli u grad, kada neko zadobije teske telesne povrede a tu je kriv neki taksista ili vozac autobusa, odmah mu treba oduzeti dozvolu za rad na dozivotno, motociklista je vozio ispod 50 km/h sto je i policija potvrdila ima kacigu i vozio maksimalno po propisu....

  • Predrag Savić

    13:26 // 24. 10. 2012.

    Naravno da je taksista kriv, baš je našao gde će da se okreće. A po zakonu to može da uradi, ali da se prvo uveri da je to bezbedno po ostale učesnike u saobraćaju. Najveći problem je što danas svako može da bude taksista, ima tu i stolara i mesara i svega. Verovatno je tek svaki 50 -ti školovan vozač ! I sami taksisti jedan drugom kradu i otimaju vožnje, pa je to verovatno uzrok ove nesreće ( okretao se da stigne drugu vožnju ) !

  • Siniša Živić

    12:24 // 24. 10. 2012.

    Zaista ima motociklista koji ne poštuju nikakva pravila i propise i koji očigledno nemaju ni najosnovniju saobraćajnu (a verovatno ni bilo kakvu drugu) kulturu. Takve treba sankcionisati a ne na osnovu njihovog ponašanja osuđivati sve motocikliste. Međutim voziti motocikl po gradu je "ruski rulet" čak i u situaciji kada je motociklista potpuno "normalan". Imam 56 godina, motor vozim više od trideset. Svakodnevno sam na ulici i nema minuta da me neko nenamerno (a često i namerno) ne ugrozi. Jednostavno se automobilisti ponašaju kao da motociklisti ne postoje. Ako idem u koloni, pretiču me, idu paralelno sa mnom i jednostavno me odguraju na trotoar. Na kružnom toku me pretiču sa desne strane i izbace na "ostrvo", sa parkinga ili iz sporedne ulice izlaze na par metara ispred motora. Kad pokušam da preteknem ili obiđem često budem odgurnut, ...! Nažalost, često je nešto brža vožnja motorom jedini način da se ostane živ u saobraćaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: