Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 21. 7. 2014.

| Hronika

Vranje: Policija još "ćuti" o Kantaru

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
auto.jpg
U eksploziji teško povređen Dejan Nikolić kome se sudi za nekoliko podmetnutih požara na autima

Ni 5 dana nakon eksplozije automobila u kojoj je povređen Dejan Nikolić Kantar, policija se još uvek nije oglasila povodom tog slučaja.

Iz policije nije stiglo ni uobičajeno formalno obaveštenje da se incident dogodio.

Novinar vranjskog "OK radija" Aleksandar Stojković kaže da to "izaziva sumnju" jer, kako objašnjava, policija najkasnije dan nakon nekog događaja medijima pošalje saopštenje.

- Uvek se šalju saopštenja u roku od 24 sata, bilo da je udes, krađa, požar... Čak kod "većih" događaja ide i posebno saopštenje. Ovde već 5 dana nema ničega. Tražili smo im, ali niko ne odgovara - kaže Stojković.

Iz Policijske uprave je Južnim vestima jedino potvrđeno da se slučaj vodi kao "ubistvo u pokušaju", ali bez detaljnijih informacija.

- Policijski službenici Policijske uprave u Vranju preduzimaju intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo u pokušaju, izvršeno 17. jula ove godine, nad D. N. iz Vranja – odgovor je policije.

U međuvremenu, Dejan Nikolić je zbog ozbiljnosti povreda prebačen iz Vranja na beogradski VMA i, prema nezvaničnim informacijama, zdravstveno stanje mu je stabilno.

Podsetimo, u noći između srede i četvrtka Nikolić je teško povređen kada je eksplodirao automobil dok je on pokušavao da ga izveze sa parkinga u centru grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kalča

    15:07 // 24. 7. 2014.

    Poslovni partneri čuvaju poslovnu tajnu i štite uzajamne interese. Liberalizam je na vlasti i kod nas: Nothing personal, business is business.

  • Ciceron Zaplanjsky

    11:05 // 22. 7. 2014.

    Biće izveštaja vranjanske "policije", samo dok veljovićev čovek ne raportira beogradskoj policijskoj Centrali.Onda će to beogradsko saopštenje vranjska "policija" prekucati i uredno objaviti.Dabome...

  • sale

    23:42 // 21. 7. 2014.

    Ma trenutno su na godisnjem odmoru, cim se budu vratili eto saopstenja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: