Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 1. 10. 2014.

| Hronika

Zbog tuče Vučićevog brata suspendovani niški žandarmi

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti, Danas
zandarmerija.jpg

Zbog učestvovanja u intervenciji u kojoj je pretučen brat premijera Andrej Vučić, suspendovana su petorica pripadnika niškog odreda Žandarmerije, piše "Danas".

O incidentu koji se dogodio u nedelju tokom Parade ponosa, kada su žandarmi pretukli Vučića i pripadnike Bataljona vojne policije specijalne namene "Kobre", komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić za "Danas" nije želeo da komentariše,

Nisam ovlašćen da dajem bilo kakve izjave na ovu temu, to može samo Biro. Mogu samo da kažem da radimo na utvrđivanju činjenica u vezi sa ovim slučajem - rekao je Koštić za "Danas".

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je istraga u toku i da očekuje da će naredne nedelje biti okončana.

Kada se istraga završi, pružićemo javnosti sve činjenice vezane za ovaj slučaj, a do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi. Policija će u ovom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom - rekao je ministar Stefanović.

Kako piše RTS, istragu o ovom slučaju, osim MUP-a, vode i Vojna policija i Vojnobezbednosna agencija. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nebitan Lik

    16:05 // 9. 10. 2014.

    Da je ranjen neko od nas obicnih ljudi onda ne bi bio niko suspendovan. Valjda se svi drze toga da smo"svi isti"i da ne postoje podele medju nama ko ga j*b* sto je Vucicev brat, pogresno vreme i mesto

  • Nikola Majstorovic

    19:57 // 8. 10. 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=QjDBKGIc5m4

  • kika

    07:51 // 7. 10. 2014.

    Zar iko veruje da ce Vucic reci istinu o tome sta je izszvalo reakciju zandarma? Zandarmerija ne sme da daje izjave za medije bez dozvole ministra koji ih vec izdao. Strahovlada, to je nasa realnost!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: