Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:29, 5. 12. 2016.

I Više tužilaštvo obustavilo istragu protiv Perišića i Stankovića

Službena beleška Tužilaštvo ignorisalo jasne primedbe građanskog nadzornika; Detalj iz službene beleške

Iako je građanski nadzornik podneo krivičnu prijavu protiv tadašnjeg gradonačelnika Niša Zorana Perišića i njegovih saradnika zbog sumnje da su štelovali kriterijume pred veliki tender za gradski prevoz i prilagođavali ih određenim ponuđačima, Više javno tužilaštvo je obustavilo istragu nakon što je proverilo samo deo tendera na koji i nije bilo primedbi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • direktni izbor tužioca

    12:15 // 5. 12. 2016.

    sprečio bi uticaj na njihov rad, jer kada bi zavisili od naših glasova, ne bi se ovako igrali. Simptomatično je da ono što vidimo, ne vidimo, ono što čujemo, ne čujemo, ono što je dokazivo, ne postoji. Da nije bilo elemenata za osudu, onda bi ih vukli do zastarevanja slučaja, ovako je sigurnije da se sve brzinski proplakni i sve zahvaljujući činjenici da se rad tužilaca i sudija ne kontroliše...

  • Nišlija

    14:19 // 5. 12. 2016.

    Do besmisla se dovodi ovo društvo sa ovakvim odlukama u pravosuđu. Nije kriv Mile Ilić, nije kriv Simonović, nije kriv Bane Jovanović, sada nije kriv ni Perišić. Svi "nevini", a kao grad sigurno guramo u propast. Krivične prijave za tužioce i sudije koji štite sve ove "nevine"!

    • Pravosudje je KRIVOSUDJE

      15:14 // 5. 12. 2016.

      Slazem se sa tobom samo tu vise nama nikakve reforme, oni sa dolaskom casnih ljudi svi moraju napolje iz sluzbe. Pravljenje te institucije mora poceti iz pocetka od portira i cistacica pa nagore.

  • Bivsi SNS

    14:46 // 5. 12. 2016.

    Iz nekoliko slucajeva I kako vreme odmice shvatio sam da ceo grad nad svojom sapom drzi Nenad Stankovic Guska . Zao mi je sto se ovo nece objaviti kao I ostale moje poruke koje se ticu istog.HVALA

  • sns član

    16:34 // 5. 12. 2016.

    Živeo naš predsednik odborničke grupe Perišić i predsednik saveta za prirodne resurse GO SNS Guska alias Nenad Stanković. To su pravi članovi SNS u Nišu, ostali koji ne znaju treba da se ugledaju na njih ako hoće da prosperiraju u stranci u Nišu. To je naša budućnost živelo tužilaštvo i policija na ovako pravičnoj odluci jel smo znali od početka da su naše blago presvletni i prepošteni ljudi.

  • prof dr CVETKO prvi

    22:10 // 5. 12. 2016.

    Kada su svì zadovoljni, shta hocemo mi...prezadovoljni ?
    Svima je dobro, lepo, prelepo... divota jedna !
    Ma, "da smo zhivi i zdravi" , muka nek se zaboravi i napred s' pjesmom na usnama : "Tito jashe na chelo kolone", "Stojanka,majka Knezhopoljka", "Marijo , o zheno ratniche"... "10 na jednoga , o Bozhe ...zar se i to mozhe"?

  • MK Ultra

    15:42 // 6. 12. 2016.

    U ovakvim slucajevima se zove Dekser Morgan!

  • član bez članske karte

    19:55 // 6. 12. 2016.

    član snsa ili u prevodu Nenad Stanković Guske.

  • Max

    16:24 // 15. 4. 2017.

    pa normalno kad im oni naredjuju kako ce da rade , gotovi smo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: