Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 28. 9. 2016.

Klinički odbija da otkrije koji lekari su nelegalno isplaćivani

spiskovi-foto-jv Javnost i dalje ne zna koji lekari su se najviše "okoristili" zahvaljujući nelegalnom ugovoru; foto: JV

Iako je još pre pet godina Zaštitnik građana otkrio da je grupa lekara niškog Kliničkog centra nelegalno isplaćivana za “dopunski rad”, uprkos pokušajima novinara uprava te ustanove odbija da dostavi spisak sa njihovim imenima i ciframa koje su dobili.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • B

    09:30 // 28. 9. 2016.

    Kakva slučajnost, pa se svi navedeni doktori i tada i sada bave politikom, većina su gle profesori, a naravno i direktori (Radovanović,Milić..) ili gradski dušebrižnici( Perišić,Živić...).Ostalo je da vidite ko im je bio najbolji drug u Fondu s kojim je padao dil....Izgleda da vi iz J.Vesti opet pravite neku zaveru. Nadjite i podatak koliko su naučnih radova za to vreme objavili na svoje ime...

  • Rosuljac Nislija-Dragoljub Stamenkovic

    09:47 // 28. 9. 2016.

    Pa zar i prepošteni i najugledniji nišlija, takoreći niška majka, gospodin Perišić , dojučerašnji gradonačelnik,borac za pravdu i poštenje, zaštitnik sirotinje i čuvar gradskog buďžeta ?!
    NEMOGUĆE !!!

  • djuram

    10:24 // 28. 9. 2016.

    Jel imamo mi ministra zdravlja koji ce da zavede red u Nisu i da smeni lose direktore ma ko da stoji iza njih,kako mi se cini nemamo i zato je ovakvo stanje bezakonja.

  • rajkovic

    10:28 // 28. 9. 2016.

    Treba da je sramota ministra zdravlja jer je u Nisu haos u zdravstvenim ustanovama dok on cuti i stiti lose kadrove direktorske.

  • prof dr CVETKO Prvi

    10:36 // 28. 9. 2016.

    A i JV se prave ...? Pa, te spiskove ste vec imali i objavili i sve se videlo :ko ,koliko,
    s ' kim , kada, kako i zashto ! I ko je bio "pripravan", "spreman", uzeo i ko im je omogucio !KC treba da "obelodani"? Ko ce , bre, da prizna da se usrao ?Pa kad "opalimo" po njima komentarima, "bez pardona" ,marksistichko-lenjinistichki ...
    ima ih upropastimo,a oni... "priznaju samo
    sud Partije" !

  • Нишки

    10:57 // 28. 9. 2016.

    После ,,Аеродрома" и у КЦ се праве мутави...
    Јаоооо на све стране цури, како ли уопште функционишемо још!?

    • Cica

      23:56 // 28. 9. 2016.

      Strasno,dokle ovako.Ne pise nam se dobro.

  • Limunko

    14:36 // 28. 9. 2016.

    A gde je odgovornost fonda.oni su bili duzni da tuze i traze pare nazad.

  • пролетери свих земаља уједините се

    18:04 // 28. 9. 2016.

    Тигре не спавај! Одговари народу! За себе прво, а онда за остале. Па ти се левичар, зар не? МОжда је паметније: свако чудо за три дана. Само издржи три дана напада?! Ко је још од белих мантила одговарао?

  • tesko si ga obicnom narodu

    18:09 // 28. 9. 2016.

    Потребно је проверити колико болесничких кревета има свака клиника КЦ Ниш, а колико лекара.Можда испадне чудо да имамо по два или више лекара на по једног болесника?!Зашто се у нишкм КЦ не раде све интервенције као у Београду,а имамо Медицински факултет,разне Институте и не зна се број доцента,ванредних и редовних профсора, асистената магистара?Професори су само за теорију?!Или јеможда тако боље?

  • Mica bolnicar

    20:22 // 28. 9. 2016.

    Gospodo,spasavaju zivote i neka budu nagradjeni.Meni smeta sto uzimaju lovu ovi sto kao fol nesto rade u Vodovod,Direkcija za prevoz,Parking Servis,Trznica,Aerodrum,Toplana i jebem li ga gde jos.

    • Peter the Plower

      22:37 // 28. 9. 2016.

      Šta znači 'spasavaju živote i neka budu nagradjeni'? Koliko onda para treba da se da pilotu komercijalnog aviona koji je odgovoran za stotine života dnevno?Koji to doktor u jednom danu 'spasi' više života od bilo kog pilota, koji jednostavno radi svoj posao tako što avion bezbedno podigne i spusti? Ja ni na jednom aerodromu ne videh da se ispred kokpita aviona prave kolone sa bakšom. Čista muljaža

  • Munjeviti Brzić

    08:46 // 29. 9. 2016.

    Ne opravdavam ni jedan cin zloupotrebe, ali mislim da su doktori poslednji koje treba na stub srama- tu ne mislim na klasican mito. Istresite vecnike, upravne odbore, tendere, nabavke, a lekare treba nagraditi sa vecom platom da ne bi svi otisli iz nase zemlje. Vec nema ko da nas leci. Lekarska plata je mesecni prihod nekog u upravnom odboru ili cak i manje.

  • Aleks

    13:10 // 29. 9. 2016.

    Klasika,uvek isti u igri,dobro poznati...

  • Vecci

    21:21 // 2. 10. 2016.

    Kakva glupost ,uporedjivanje pilota i doktora .Sta mislis o vozacima autobusa ?Jesu li i oni junaci mozda ?

  • Vecci

    21:27 // 2. 10. 2016.

    Taj pilot ne prevozi zivotno ugrozene ,povdredjene i bolesne ljude .U svom kokpitu nije izlozen virusima ,bakterijama...A platu ima 10x vecu od doktora .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: