Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 29. 11. 2012.

| Istražujemo

Nova partijska zapošljavanja u Toplani

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Toplana

Dok direktor Toplane Milutin Ilić (SNS) tvrdi da je u poslednja dva meseca primljeno samo 4 radnika i to ložača u kotlarnici, Južne vesti saznaju da je primljeno još najmanje troje, svi članovi SNS.

Na snimku sa sastanka održanog krajem prošle nedelje u Toplani, do kog su došle Južne vesti, čuje se tvrdnja predsednika Upravnog odbora Dragomira Ilića (SPS) da je gradski većnik Miloš Banđur (SNS) tražio da se u to preduzeće prime dvojica radnika. Dragomir Ilić Dragomir Ilić, arhivska fotografija

- Ovde su došla ta dva gospodina. Ja sam se dogovarao oko dnevnog reda za Upravni odbor. I on je rekao "mora da ih primimo": Došli su i kažu "mi odavde ne izlazimo dok nam ne date rešenje i radno mesto. Ja sam ćutao. Pitajte njih, ako nije tako bilo - rekao je Ilić.

On je dodao da obojicu poznaje, da je jedan "pukovnik iz Nišavskog okruga", a drugi nekadašnji radnik Elektronske industrije i naveo njihova imena.

- Direktor kaže "nema problema, mi smo se dogovorili, biće to u redu, dogovorićemo se.." i tako dalje, da ispoštujemo proceduru.. "Ne, mi odavde ne izlazimo". Onda je dao (direktor) nalog da odu i budu raspoređeni. Došao je opet ovaj čovek koji je pukovnik, koji ne radi nigde i rekao "ja to da radim neću, to je ispod moje časti" - rekao je Ilić.

Banđur Miloš Banđur, arhivska fotografija Ne negirajući ove tvrdnje, Banđur je upozorio da je bliži kraj sastanka i predložio promenu teme.

Kako Južne vesti saznaju, u Toplanu su primljeni Dobrivoje S. i Desimir R. i to kao inženjeri u održavanju, dok je na platnom spisku u od nedavno i ekonomista Ivana L. Njihova prezimena poznata su redakciji.

Za sada nismo uspeli da dobijemo komentar direktora.

Sastanku u Toplani prisustvovali su i direktor Milutin Ilić (SNS) i zamenik gradonačelnika Ljubovoje Slavković (SNS).


Ne meštajte se u naš "resor"

Tokom sastanka čulo se i upozorenje koje je gradski većnik, inače visoki funkcioner Srpske napredne stranke, uputio predsedniku Upravnog odbora koji je član SPS.

- U preduzećima u kojima je vaša stranka u menadžmentu, mi nemamo nikakav pristup. I, ja Vas molim da se ne mešate u menadžment Toplane i da vodite politiku Toplane - rekao je Banđur.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • goksi

    16:28 // 3. 7. 2013.

    Sve to plaćaju jadni građani Niša.

  • zoran

    15:21 // 14. 3. 2013.

    bandjur je posten momak

  • zoran

    15:20 // 14. 3. 2013.

    bandjur je posten momak i verujem on ce to i dokazati

    • vld

      16:04 // 8. 8. 2013.

      Nadam se ne na sudu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: