Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 3. 2. 2016.

| Kultura

Amira Medunjanin nastupa u Nišu

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
amira
Amira je uspela izgraditi vlastiti stil izvođenja dovodeći izvedbe do savršenstva; foto: Anur Hadziomerspahic

U niškom Narodnom pozorištu 25. marta koncert će održati pevačica sevdalinki Amira Medunjanin iz Sarajeva u pratnji gitariste Ante Gela.

Njen nastup u Nišu deo je turneje na kojoj će gostovati u Kruševcu, Kragujevcu, Kraljevu, a potom i na Tajvanu. Podsetimo, Amira je gostovala na prošlogodišnjem "Nišvilu".

Uvijek to budu prekrasni susreti, na kojima pričamo zajedničku priču povezani sa publikom nekim nevidljivim nitima. Interakcija sa ljudima koji dođu, odvoje dva sata i podjele ih sa nama, odlučuje u kom pravcu će koncert ići. Sve nekako krene drugim tokom od zacrtanog - kaže Amira.

Na dosadašnjih nekoliko albuma, od kojih je poslednji "Silk & Stone" (2013), Amira je ponudila svoje viđenje sevdalinki i narodnih pesama iz BiH, Srbije ili Makedonije kao što su "Ah šta ćemo ljubav kriti", "Kradem ti se u večeri", "Kaleš bre Ando", "Mito bekrijo", "Marijo Deli Bela Kumrijo", "Kafu mi draga ispeci", "Zajdi, zajdi" i "Jano mori", "Što te nema"...

Ulaznica za koncert, po ceni od 900 dinara za parter i 800 dinara za mesta na balkonu, mogu se kupiti preko prodajne mreže Eventim. U Nišu se karte mogu kupiti u knjižarama “Indigo” i “Delfi”, agencijama “Travego”, “Fun travel”, “Big star”, u prostorijama “Laste”, radnji “Exclusive change” u TPC Forum i na OMV pumpama.

Amira Medunjanin - pesma "Eleno kerko"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mitra

    11:11 // 5. 2. 2016.

    Divno!!! Koncerti su joj cudesni

  • shaft

    19:29 // 3. 2. 2016.

    Bravo!Respekt za zenu koja vise propagira SRPSKU muziku,nego li neke srpkinje i estradne narikace ,pevajuci turban-folk!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: