Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 23. 3. 2016.

| Kultura

“Betmen protiv Supermena” premijerno u niškim bioskopima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
btmn
Ko je jači - Betmen ili Supermen; foto: kupinafilm.rs

U sredu 24. marta u niškom bioskopu “Kupina” biće premijerno prikazano ostvarenje “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika”, a sutradan i “Dankinja” i “Nove avanture Aladina”, dok će u "Vilinom gradu" publika videti i film "Zvizdan". Nakon premijera, filmovi će se naći na redovnom repertoaru.

U 3D ostvarenju “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika”, reditelja Zeka Snajdera, dva superheroja će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Supermena će po drugi put igrati Henri Cavill, a Betmena po prvi put Ben Aflek.

timthumb "Dankinja"; foto: kupinafilm.rsFilm “Dankinja”, u režiji Toma Hupera, zasnovan je na romanu Dejvida Ebershova i, kako kažu iz bioskopa, predstavlja neverovatnu ljubavnu priču inspirisanu životima Lili Elbe i Gerde Vejner koje igraju Edi Redmejn i Ališa Vikander. Njihov brak evoluira dok prolaze kroz Lilin revolucionarno putovanje kao transrodnog pionira.

Njihov brak je stabilan i pun ljubavi, ali Ajnar će uskoro shvatiti da je Lili zapravo izraz njegove prave ličnosti i počeće da živi svoj život kao žena. Gerda je umetnica, koja će neočekivano shvatiti da ima novu muzu i obnovljeni kreativni nalet, ali ovaj par će uskoro doživeti negodovanje društva - navodi se u sinopsisu.

Porodična komedija “Nove avanture Aladina” prati lopova, obučenog kao Deda Mraz, koga na prepad hvataju deca u robnoj kući. Da bi se nekako iskobeljao iz neprilike u kojoj se našao, počinje da priča improvizovanu verziju bajke o Aladinu.

Od četvrtka 24. marta na repertoaru bioskopa "Vilin grad" biće i ostvarenje "Zvizdan", koje obuhvata tri dekade i tri ljubavne priče koje zajedno čine omnibus sa zajedničkom temom i istim glumcima. 

Priča je smeštena u dva susedna sela čija je istorija opterećena sukobima, netrpeljivošću i netolerancijom. Ovo je film o zabranjenoj ljubavi, o njenoj fragilnosti, ali i o njenoj snazi - navodi se u sinopsisu. 

Kompletne repertoare možete pogledati na sajtovima "Vilinog grada" i "Kupine". 

"Betmen protiv Supermena" - trejler

"Nove avanture Aladina" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: