Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 3. 12. 2015.

| Kultura

Četiri nova filma u niškim bioskopima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
kit.jpg
"U srcu mora" uzbudljiva avantura; foto: kupinafilm.rs

Od četvrtka 3. decembra publika će u "Kupini" i "Vilinom gradu" moći da pogleda filmove “Grozomora”, “U srcu mora” i “Zozonci u zemlji vetra”, dok će se na repertoaru "Vilinog grada" premijerno naći i film “Blago”. 

Ostvarenje “Grozomora” prati tinejdžera Zaha Kupera koji iz velikog odlazi u mali grad, sprijateljuje se sa Čempom i otkriva da mu je komšinica prelepa devojka Hana. Međutim, ubrzo shvata da Hana ima misterioznog i vrlo čudnovatog oca.

Radnja filma “U srcu mora” smeštena je u zimu 1820. godine kada kitolovca “Eseks” napada ogroman kit “sa gotovo ljudskim osećajem za osvetu”. Kako se navodi u sinopsisu, film otkriva i posledice tog susreta zbog koga su preživeli članovi naterani na nezamislivo kako bi se spasili.

petpals-SBgr1 "Zozonci" kreću u novu avanturu; foto: kupinafilm.rsČetiri godine nakon prvog dela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno. “Zozonci u zemlji vetra” kreću u borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice.

Zozonci žive u malom gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vetra. Vrana-veštica je odlučna da otme "glavni točak" koji sve pokreće i sada je na ovoj hrabroj šestorki da je spreči - navodi se u sinopsisu.

U “Vilinom gradu“ će večeras premijerno biti prikazan i rumunski film “Blago”, o Kostiju koji voli da čita svom šestogodišnjem sinu pred spavanje, naročito priču o Robinu Hudu. Nakon što mu komšija poveri tajnu o zakopanom blagu, Kosti kreće u pustolovinu koja priređuje stalna iznenađenja junacima i gledaocima ove priče, stoji u opisu filma.

"Blago" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: