Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 4. 5. 2016.

| Kultura

Domaći film “Burek” u bioskopu “Kupina”

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
burek-kupina
"Burek"; foto: kupinafilm.rs

Od 5. maja na repertoaru niške “Kupine” na repertoaru će biti domaće ostvarenje “Burek”, kao i filmovi “Ona mi je sve” i “Kapetan Amerika: Građanski rat 3D”.

Burek” je internacionalna komedija u režiji Vladana Nikolića, koja govori o ekonomskoj krizi. Okupljeni su glumci iz Amerike, sa Kipra, Grčke i iz Srbije i svako od njih kroz priču predstavlja svoj narod na veoma originalan, duhovit način.

U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka - navodi se u sinopsisu.

Glavne uloge tumače Branislav i Sergej Trifunović, a u filmu igra i međunarodna ekipa, među kojima su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris.

ona-mi-je-sve-kupina "Ona mi je sve"; foto: kupinafilm.rsKomedija “Ona mi je sve” reditelja Garija Maršala donosi smeh, suze i filmske mega-zvezde: Dženifer Eniston, Kejt Hadson, Džuliju Roberts i Džejsona Sudekisa. Ovo je priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima pre dana majki i to, prema sinopsisu, slatko, složeno, duhovito i dirljivo.

Akciona 3D avantura “Kapetan Amerika: Građanski rat” nastavak je filma “Osvetnici - Era Altrona”. Novi tim Osvetnika u nastojanjima da sačuvaju čovečanstvo predvodi Stiv Rodžers.

Posle još jednog međunarodnog incidenta u koji su Osvetnici bili umešani i u kome je došlo do kolateralne štete, raste politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti i upravljačko telo koje će odlučivati kada tim treba da bude angažovan. Novi „status quo“ deli Osvetnike dok pokušavaju da zaštite svet od novog opakog zlikovca - navodi se u opisu.

Kompletan repertoar možete pogledati na sajtu “Kupine”.

"Burek" - trejler

"Kapetan Amerika - Građanski rat" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: