Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 25. 4. 2014.

Grad “koči” radove na Medijani

arheolosko nalaziste Arhivska fotografija

Radovi na izgradnji krovne konstrukcije na Konstantinovoj vili, na arheološkom nalazištu Medijana, stali su jer novac od Grada Niša sporo “putuje” do Zavoda za zaštitu spomenika, kažu u ovoj ustanovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meri

    14:08 // 25. 4. 2014.

    kao da 'grad' mnogo briga za kulturne i umetničke sadržaje. imamo turbo političare z turbo kulturu, uništiće sve što nije na nivou tih intelektualnih gromada.

  • NikolaMarger

    14:15 // 25. 4. 2014.

    Pricali su da ce zbog obelezavanja godisnjice M. edikta u grad doci stotine hiljada posetilaca, da ce se razviti turizam. Nas novac ukrali pojedinci, a zauzvrat nista nismo dobili. Iznenadjeni? :)

    • crnoputas

      17:34 // 25. 4. 2014.

      Nasi levaci uz pomoc BG unistice sve! Steta
      jer Nis ima toga dovoljno cime moze da se dici...Kako su samo osporavali M.edikt!?

  • Dragan

    16:00 // 25. 4. 2014.

    Ministarstvo dalo 120 mil. a za Medijanu do sada dato 10. Molim JV da pita gradonacelnika ili nekog odgovornog gde je jos 110 mil. KOJ GI MICA DZACI SAS PARE?

    • Dragan

      23:23 // 27. 4. 2014.

      Koliko se sećam, pre mesec i nešto, iz GU su pozvali "gospođu", baš da se dogovore oko načina "prenosa", a završilo se skoro izbacivanjem iste (njene arogancije).Neka kažu iz GU ako smeju od gradonač.

    • Petar

      23:55 // 27. 4. 2014.

      Ovde je stvar bila postavljena od strane gradonačelnika-obrnuto. Nedavno je u jednom dnevnom listu, na srednjim stranama u boji "zapretio" kako Zavod nenamenski troši te će on sve staviti pod kontolu!

  • Mile

    17:30 // 25. 4. 2014.

    Da dodju eksperti iz Nemacke njih recimo 6 sve firme bi bile profitabilne i ne bi bile konbinacije...kao sto je kod ovih iz SNS-ca... Da moguce je u buducnos koju verujemo.

  • Snezana

    20:17 // 25. 4. 2014.

    Ma kakva Medijana, bitan je Beograd na vodi i udomljenje naseg vrlog gradonacelnika u neku Beogradsku fotelju.Ostatak od 110mil. je verovatno mnogo bolje iskoriscen.Konstantin nije srpsko ime,he,he

  • Realista

    10:21 // 26. 4. 2014.

    Ma koj će nam đavo i ta Dedijana!? Ne mogu da se obezbede pare baš za svakakve gluposti! A i taj Edikt je prošao. Koga je sad briga za Rimljane!?

  • hedonist

    15:37 // 26. 4. 2014.

    da,da,resorni vecnik se,sigurno,mnogo sekira!da je ceca dosla,iso bi ,s njom,da se slika,to je taj nivo.on je vrstan poznavalac istorije i konstantina velikog.mnogo izvoljevate,draga elena!

  • Двери Ниша

    20:27 // 26. 4. 2014.

    Без бриге, све ће бити среЂено за следећи јубилеј.

  • X

    22:15 // 26. 4. 2014.

    Grad Niš je izvesno potrošio dobijena sredstva za druge potrebe jer je priliv u budžet slab. Sada je ostalo da od drugih budžetskih prihoda iz 2014. godine prenesu ostatak sredstava Zavodu za Medianu.

    • Мија

      20:27 // 27. 4. 2014.

      А како се то зове кад узмеш нешто што ти не припада? То су урадили и са парама за јубиларне награде ономад, а онда платили и судске трошкове...Од чијих пара?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: