Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 24. 7. 2014.

| Kultura

“Herkul” u bioskopu “Kupina”

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
herkul
Epski spektal sa Dvejnom Džonsonom u glavnoj ulozi

Od četvrtka, 24. jula, na repertoaru niškog bioskopa “Kupina” naći će se još tri nova filma - komedije “Seksi snimak” i “Matori žigolo” i epski spektakl “Herkul”.

Dvejn Džonson igra Herkula, koji je rođen sa snagom bogova, ali oseća patnju ljudi. Poznat po svojim epskim podvizima, ali ipak progonjen prošlošću, on je, sa grupom lojalnih pratilaca, postao lutajući plaćenik, koji zarađuje na legendi koja ga prati, navodi se u sinopsisu.

- Ali kad se prihvati hrabre misije da završi krvavi građanski rat na polju Trakije i vrati zakonitog kralja na tron, on će biti primoran da ispita svoje krajnje granice - stoji u opisu filma.

U komediji “Seksi snimak” Džejson Sigel i Kameron Dijaz glume bračni par koji, nakon 10 godina zajedničkog života, “shvata da je njihovom ljubavnom žaru potrebna iskra podsticaja”.

"Matori žigolo" je komedija u kojoj igraju Džon Torturo, Šeron Stoun, Sofija Vergara, Vanesa Paradi i Vudi Alen.  Kako se navodi u opisu filma, Fjoravante (Džon Torturo), na predlog svog prijatelja Mareja (Vudi Alen), kreće da se bavi najstarijim zanatom i završava sa nečim što nije ni pretpostavljao da je tražio.

Trejler za film "Seksi snimak"

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: