Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 4. 8. 2016.

| Kultura

Horor, komedije i akcija noviteti u "Vilinom Gradu"

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
the-secret-life-of-pets-movie-image.jpg
Saznajte šta ljubimci rade kada ostanu sami kod kuće

Od ovog četvrtka na repertoaru niškog bioskopa "Vilin Grad" su 4 noviteta: akcioni "Odred otpisanih", francusko-belgijska komedija "Sveta ljubav", animirana komedija "Tajne avanture kućnih ljubimaca" i horor-triler "Demon pod reflektorima".

Deadshoot-Rick-Flag-and-King-Croc-Suicide-Squad Uloge u "Oredu otpisanih": Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie i Cara Delevingne; foto: promo"Odred otpisanih" je film o grupi "jedinstvenih superzlikovaca", koji su kao zatvorenici regrutovani za tajni zadatak službenice Vlade.

Pod nazivom Odred otpisanih kreću u samoubilačku misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice - piše u sinopsisu filma.

U priči o ocu i sinu poljoprivrednicima "Sveta ljubav" glumi Žerar Depardje.

Njih dvojica, kako piše u opisu filma, posećuju sajam agrikulture u Parizu da bi pobedili sa njihovim bikom Nabukodonosorom, ali odlaze na rutu vinskog puta po zemlji i, uz vinsku rutu, pronalaze i put do ljubavi.

saint-amour1 U "Svetoj ljubavi" glume Gérard Depardieu, Benoît Poelvoorde i Vincent Lacoste; foto: promoZa najmlađe filmofile iz "Vilinog Grada" preporučuju animiranu komediju "Tajne avanture kućnih ljubimaca". Kako se najavljuje, to je film o životima kućnih ljubimaca koji oni vode nakon što njihovi vlasnici odu na posao ili u školu.

Oni koji žele da u bioskopskoj sali osete strah i strepnju treba da se opredele za "Demona pod reflektorima" o modelu Dženi koja se doseli u Los Anđeles.

Njenu mladost i vitalnost počinju da proždiru žene opsednute lepotom i ona se nalazi ugrožena u svetu gde je sve dozvoljeno i cilj opravdava sredstva - piše u sinopsisu.

elle-fanning-the-neon-demon-2016-wide U "Demonu pod reflektorima" glume Jena Malone, Keanu Reeves, Christina Hendricks; foto: promoReditelj ovog filma Nikolas Vinding Refn rekao je da je na ideju za ovakav film došao kada se jednog jutra probudio i shvatio da je okružen ženama koje dominiraju. Tada mu se, kaže, javio nagon da napravi horor o opasnoj lepoti.

Na repetroaru ovog bioskopa od 4. do 10. avgusta su i "Ledeno doba", "Isterivači duhova" i "Džejson Born".

Kompletan repertoar možete pogledati ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: