Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 20. 5. 2013.

Ivanu Rediju nagrada za toleranciju

ivan-redi.jpg Ivan Redi; foto: facebook.com/redisenior

Poznati arhitekta Ivan Redi, koji trenutno živi u Gracu, dobitnik je prve nagrade za toleranciju "Car Konstantin", navodi se na sajtu Grada Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mator a laze

    15:32 // 20. 5. 2013.

    Pitajte "gospodina" koliko naplacuje promociju Nisa i Nislija u Gracu??..

    • Ivan Redi

      18:23 // 20. 5. 2013.

      Поштовани МАТОР А ЛАЖЕ, питајте ме све што Вас занима у вези са промоцијом Ниша и Нишлија у Грацу. Радо ћу Вам дати одговор на све што будете питали односно на оно што Вас занима. Иван Реди

    • Obican Nislija

      18:24 // 20. 5. 2013.

      Alal vam vera momci!!!... I tebi, kao: "Mator a laze" i ostalima koji su u "minusu"... Zaboravi ste osnovnu stvar: da je ovo strana kulture. E, jadnici - zao mi je sto smo sugradjani....pa da li vi nesto uciniste za ovaj grad, ili u slobodno vreme idete da "krecite spomenike"? Ne postujete vi ni sami sebe, jasno je a kamo li nekoga ko je ovom gradu dao bar deo sebe (a coveka koji je dobio nagradu i ja znam)....Mora da je "zloba udarila u gavu". Zalosno!!!!

    • Иван

      21:26 // 20. 5. 2013.

      Дао бих Вам много више од једног минуса да могу.

    • Dragan Aranđelović

      10:13 // 21. 5. 2013.

      epa, vidiš @Mator a laze, treba da znaš mnogo toga pa da objaviš ovakav komentar. Gospodin Ivan Redi nikada nije ništa naplatio za svo ovo vreme koje pomaže Nišlijama koji mu se obrate bilo zašta. Naprotiv, vrlo dobro znam da je uložio hiljade evra da bi pomogao mnogima. I sve što je uradio, uradio je to na korist gradjana Niša. I treba da te je sramota i da pomisliš na ono što je napisano...I verovatno nisi iz Niša i verovatno ne poznaješ GOSPODINA IVANA REDIJA

    • Filip

      10:55 // 21. 5. 2013.

      P.S.: Kako je zakon akcije i reakcije ovde vidljiv..prvo nagrada pa onda tek cesma na poklon!!!!..ovde sve moralne vrednosti su toliko nisko pale da i vi ljudi u poznim godinama vise nemate mere, spremni ste na sve radi licne promocije!!!Sramota!!!

  • Veljko Nikolić

    15:43 // 20. 5. 2013.

    Vrlo lepo obrazloženje ove nagrade Ivanu Rediju. Mogao bih samo da dodam, da ova, meni a mnogim Nišlijama poznata i draga ličnost (Ivan Redi) poseduje, a i jasno iskazuje toliko lepih, od osnovnih ljudskih, preko intelektualnih, patriotskih, pa do stručnih i moralnih, vrednosti da je nagrada sigurno došla u prave ruke. Čestitam i Ivanu i Komisiji za dodelu ove nagrade.

  • Svevladovic

    19:45 // 20. 5. 2013.

    "iskazano izuzetno lično angažovanje i opredeljenost u borbi protiv svakog vida rasne, političke, verske, jezičke, kulturne i svake druge diskriminacije, a radi uspostavljanja i afirmacije tolerancije i kulture dijaloga sa ciljem podsticanja unapređivanja i očuvanja ljudskih prava i sloboda u Gradu Nišu"

    WTF?!?

    • I sam Nislija

      10:32 // 21. 5. 2013.

      Isti si "ko ovaj gore", inace bi video da je obrazlozenje jasno i usmereno licnosti koja to zasluzuje.

    • Svevladovic

      17:17 // 21. 5. 2013.

      A ko si ti da meni sudis?

    • I sam Nislija

      23:53 // 21. 5. 2013.

      Ma ne sudim ti, niti imam volje...ali si se sam nacrtao... sa ovim tvojim "stranskim" pitanjem - WTF?
      Stvarno WTF!!!

  • Nislija

    22:06 // 20. 5. 2013.

    Mile Ilic a ne komisija , radi šta hoće. Navedeni gospodin nije zaslužio nagradu koja ima veze sa tolerancijom. Iz obrazloženja se to jasno vidi. Za arhitekturu, neznam. Isto kao što pisac Ćirić nije zasluzio nagradu " 11 januar" vec socijalnu pomoć kao clan SPS. Jer, nije napisao ništa.Ovde je promašena tema. Ili se neko pravi "TOŠA"!
    Sramota jer se političari izruguje pojmu tolerancije.

    • I ja sam Nislija

      10:25 // 21. 5. 2013.

      Iz ovog sto si napisao, vidi se da uopste ne poznajes Ivana Redija, kao ni njegov napor bas u pravcu kako je navedeno u obrazlozenju...I jos, uz sve mesas politiku... Promasio si temu....

  • student

    22:48 // 20. 5. 2013.

    Ako je poznati arhitekta, onda bi trebalo da ima i neki poznati objekat?

    • Arhitekta

      10:36 // 21. 5. 2013.

      A sto ti ne bi jos malo "poucio", pa uradio nesto, pa onda da diskutujes i "prozivas"....Ovako, ispadas "jos manji", od onoga sto jesi....Uspori....

    • student

      20:12 // 21. 5. 2013.

      "Poucicu" "ja" "jos" "malo" "." "To" "nije" "problem" "." "Nego" "," "dajte" "," "Vi" "Presvetli" "," "neki" "link" "."

    • Ahitekta

      22:03 // 21. 5. 2013.

      Pa nisam bas "presvetli", "djace" ali link postoji...Ali ko jos stavlja svoje pravo ime, a kamo li link... A tebi sam se obratio iako "malo sarkasticno" ali i sa vrlo dobrim namerama... Da bas sutra imas svoj link... a ne da "prozivas" vec dokazane ljude, a jos si student (verujem)... A i ovde je rec o Ivanu Rediju, a ne o meni..... Opet, steta sto razgovaramo ovako "mutavo", iznenadio bi se.... I hvala za ono "presvetli" ali mislim da sam dobar i da sam se dokazao u svojoj struci, sto i tebi zelim....

    • student

      23:02 // 21. 5. 2013.

      Ama nema link. Lepo ste spustili loptu, ali nije to bila poenta.

  • Gradjevinac

    10:59 // 21. 5. 2013.

    Neki komentari su bas za zaljenje. Jer, imam otuzan utisak da se sa negativnim komentarima javljaju upravo arhitekte, poznate po svojoj prepotentosti, zavidljivosti i netoleratnosti prema kolegama..

  • Mika

    02:37 // 22. 5. 2013.

    A koga to on tolerise pa je stasao za nagradu??? Sacuvaj me Boze cime se dokona nabedjena elita u Nisu zanima- dok narod gladuje i ne radi!

  • Svetlana Petkovic

    00:45 // 6. 6. 2013.

    Pa jedino sto je uradio "poznati" arhitekta Ivan Redi je ona gomila betona u Niskoj Banji koja treba da predstavlja fontanu. Tolerancija.A za sta je on to dobio nagradu? Za kakvu toleranciju?

    • Ivan Redi Senior

      12:37 // 20. 9. 2013.

      Gospodjo Petković, dve činjenice: Sa objekatom u Niškoj Banji nemam bilo kakve veze, a drugo, ceo svoj život, pogotovo u zrelim godinama, zasnivao sam na TOLERANCIJI (npr. MOST NIŠ-GRAC)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: