Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:25, 16. 10. 2014.

| Kultura

Karavan francuske komedije u "Kupini"

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
devojcice.jpg
Film "Vetar u listovima" je jedan od filmova koji će biti prikazani u "Kupini", foto: www.penseesbycaro.fr

Do nedelje, 19. oktobra u bioskopu “Kupina” u Nišu, ljubitelji francuskog filma imaće prilike da pogledaju komedije “Vetar u listovima”, “Bal glumica”, “Radiostars” i “Devojka sa proslave 14. jula”.

Sve projekcije počinju od 18 sati, a ulaz je slobodan.

Prvi na repertoaru je film “Vetar u listovima”, koji će biti prikazan u četvrtak, 16. oktobra. Kako stoji u opisu, u sendviču između roditelja koji je opsedaju ljubavlju i brigom, devetogodišnja Rašel broji minute koji je dele od slobode, sve do dana kada sretne nestašnu Valeri.

Film “Bal glumica” biće na repertoaru bioskopa “Kupina” u petak, 17. oktobra. Film govori o glumicama, poznatim, nepoznatim, intelektualkama, komičarkama, zaboravljenim, koje je režiser snimao sa ili bez njihovog odobrenja.

Ostvarenje “Radiostars” prati Bena, koji počinje da radi na radiju, nakon čega slušanost emisije vrtoglavo pada. On kreće na putovanje autobusom kroz Francusku u potrazi za novom publikom, ali na tom putovanju će promeniti mnoge svoje stavove. Projekcija filma zakazana je za subotu, 18. oktobar.

Hektor i Triket, glavni junaci komedije “Devojka sa proslave 14. jula”, susreću se u “Luvru” i on se zaljubljuje u nju. U nameri da je zavede, odlučuje da je odvede na more. Međutim, francuska vlada odlučuje da zbog ekonomske krize skrati godišnje odmore, navodi se u opisu filma koji će posetioci moći da pogledaju u nedelju, 19. oktobra.

Trejler za film "Radiostars"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: