Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 9. 6. 2016.

| Kultura

"Nindža kornjače" stižu u niške bioskope

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
nindzakornjace
"Nindža kornjače"; foto: vilingrad.rs

Od četvrtka 8. juna, ljubitelji sedme umetnosti će imaće prilike da u oba niška bioskopa gledaju filmove “Prizivanje zla 2”, “Nindža kornjače: Izvan senke 3D”, “Čuvari Oza 3D”, a u “Vilinom Gradu” i “Zbog tebe promeniću prezime. Opet”.

priyivanjeyla-vilin-grad "Prizivanje zla"; foto: vilingrad.rsPrizivanje zla 2” je horor baziran na istinitim događajima koji su se od 1977. do 1979. godine dešavali u jednoj kući u Engleskoj i koji prati istraživače paranormalnog - Eda i Loren.

Radi se o jednom od najvažnijih dokumentiranih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Voren je ovaj slučaj naveo kao jedno od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Loren se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava - navodi se u sinopsisu.

3D akcija “Nindža kornjače: Izvan senke” govori o četiri nindža-kornjače koji se bore sa većim i opasnijim zlikovcima. Kada Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage sa ludim naučnikom Baksterom Stokmanom, i dva glupa pomoćnika Bibopom i Rokstedijem, da bi pokrenuo plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom.

guardianes "Čuvari Oza"; foto: vilingrad.rsOsim ovih filmova, u “Kupinu” i “Vilin grad” stiže još jedno 3D ostvarenje “Čuvari Oza”. Nakon što se Doroti vratila u svoj svet, Dobra veštica Juga se odlučuje da oživi Zlu vešticu koja se istopila i njene moći ukloni tako što će od njih napraviti magičnu metlu.

Kada je Zla veštica oživela, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći. Prijateljski mali majmun po imenu Ozi staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu Evlin i sprečili je da ostvari svoje planove - stoji u opisu ovog ostvarenja.

Od 9. juna na repertoaru “Vilinog Grada” je i “Zbog tebe promeniću prezime. Opet”, o seviljskom zavodniku Rafi koji je osam puta promenio prezime u prvom delu najgledanijeg španskog filma “Zbog tebe promeniću prezime”, da bi osvojio devojku. Ali, njihova sreća nije bila dugog veka.

Kompletne repertoare bioskopa možete naći na sajtovima “Vilinog grada" i “Kupine”.

"Zbog tebe promeniću prezime. Opet" - trejler

"Nindža kornjače - Izvan senke" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija

    17:23 // 9. 6. 2016.

    Koje godine? Četvrtak je 9. jun.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: