Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 26. 6. 2015.

Policija "zbog buke" prekinula koncert Hadžimanova u Leskovcu

naslovna Vasil Hadžimanov na "Drum Dum Festu" 2013. godine; foto: drumdumfest.com

Zbog toga što je stanarima u centru Leskovca smetala buka, policija je pet minuta posle ponoći prekinula koncert Vasila Hadžimanova koji je sa bendom nastupao sinoć na zatvaranju "Drum Dum Festa". 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Milovanovic

    14:52 // 26. 6. 2015.

    Pa vi prijavite i pevaljke i satore kada bude bila rostiljijada, isto tako ce se reagovati. Zasto nastup nije poceo ranije pa da se zavrsi do ponoci? Ima ljudi, dece, beba, koji bi da spavaju, hajde do ponoci i da se tolerise nekako, ali u centru koncert Drum Dum... Zasto nije negde na periferiji pa bi mogao da traje do kasno u noc. Ne budite sebicni, mislite i na sugradjane kojima to ne prija.

    • ghost

      17:00 // 26. 6. 2015.

      Ovde je rec o dvostrukim standardima stara iste zgrade, kojima ne smeta apsolutni primitivizam ovaplocen u Rostiljijadi, a smetaju im kulturne stvari.

    • jankovic jelena

      22:01 // 26. 6. 2015.

      da bre bas ce da reaguju kad je rostiljijada tu se pare vrte koliko leskovacka standa ima a koliko iz drugih gradova SVE ZA PARE!!!!!!!!!!!

  • Sasa

    17:58 // 26. 6. 2015.

    Vasile, izvinite.

  • Nikola

    19:20 // 26. 6. 2015.

    Ali to je bilo u četvrtak uveče, zar ne? Ujutru su ljudi trebali da porane za posao, a terevenka im je pod prozorom? Volim ja Hadžimanova, ali da meni trešti muzika u toku radne nedelje, a da ja pokušavam da spavam da bih ujutru išao na posao - isto bih reagovao.
    Svirke na otvorenom u centru Beograda (SKC na primer) se završavaju u 00:00, bez obzira koje svetske zvezde sviraju i odakle su došle.

  • Dragoljub J.

    22:01 // 26. 6. 2015.

    Šta tu nije jasno? Prvo, u moravsko se džez ne sluša, "toj su drogiraši, ale gi izele". Drugo, prave kodža galamu, čuje se čak na Hisar, pa Mesko ne mož se uspava, a sutra putuje na važan sl.put na Mauricujus, neće valjda muzikanti da "opraljav" posrnulu privredu u Mali Mančester. I treće, ali stvarno bratmi - Vasil nije teo da obuče majicu s natpis - hvala ti što postojiš. Epa, ako gi pretupaše!!

  • kujundzija mane

    00:50 // 27. 6. 2015.

    Srbijo medju sljivama

  • Tugomir

    03:44 // 27. 6. 2015.

    U čemu je problem?? Ko još normalan smatra da je u redu držati budnim ceo kraj u toku radne nedelje posle ponoći?? Hadžimanov se školovao u Americi pa bi trebalo sa malo bolje zna kako stvari funkconišu. Tamo bi koncert bio gotov već u 10 uveče.

  • shaft

    09:11 // 28. 6. 2015.

    JAZZ i paprikari-tesko!

  • lele

    21:02 // 28. 6. 2015.

    selo gori a baba se ceslja

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: