Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 17. 7. 2014.

| Kultura

Premijera "Planete majmuna" na otvorenom

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Planeta-majmuna-Kupina.jpg

Posetioci bioskopa na otvorenom u dvorištu Univerziteta u Nišu večeras od 21 sat moći će da premijerno pogledaju film „Planeta majmuna: revolucija“, i to u 3D tehnologiji.

Kako piše u opisu filma, ovo je intrigantna priča o poreklu fiktivnog univerzuma - Planete majmuna, odnosno nastavak dela „Planeta majmuna: Početak” koji je pre 3 godine širom sveta oborio sve rekorde gledanosti.

Kupina Bioskop na otvorenom u dvorištu Univerziteta radiće celog leta.S obzirom na to da je novo ostvarenje snimano na otvorenom, posebnom tehnologijom i 3D kamerama, predstavlja jedan od najambicioznijih filmova snimljenih na taj način. Zahvaljujući prvim pretpremijernim projekcijama, kritičari ovaj film nazivaju „instant klasikom“ i daju mu najviše ocene.

U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna, reditelj Met Rivs okupio je glumačke zvezde Gerija Oldmana, Džejsona Klarka, Keri Rasel i Endija Serkisa.

Nakon premijere, film će biti na redovnom repertoaru “Kupina” bioskopa u više termina, a od 21 sat će se u dvorištu Univerziteta prikazivati 18, 21, 22. i 23. jula uz cenu ulaznice od 350 dinara. Tih večeri će na repertoaru bioskopa na otvorenom od 23 sata biti i triler-horor Skota Deriksona „Spasi nas od zla“ za koji ulaznica košta 260 dinara.


U „Kupini“ i animirana premijera

Danas je u bioskopu „Kupina“ premijerno prikazana i premijera nove animirane avanture “Avioni 2: hrabri vatrogasci”.

Kupina Premijerno i novi animirani filmGovori o svetski poznatom avio-trkaču Dastiju koji, kad sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, mora da promeni zanimanje i otisne se u svet vazduhoplovnih vatrogasaca.

Kako piše u opisu filma, on se sa neustrašivim tim drugih vatrogasaca bori protiv ogromnog šumskog požara, iz čega uči šta je potrebno da se postane pravi heroj. Ulaznica za na projekcije ovog filma košta 350 dinara.

Kompletan repertoar bioskopa “Kupina” možete pogledati ovde

"Planeta majmuna" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: