Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:01, 10. 9. 2015.

| Kultura

Tri nova filma na repertoaru "Kupine"

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
naslovna
"Lavirint: beg kroz zgarište" nastavak je epske sage "Lavirint"; foto. kupinafilm.rs

Ostvarenja “Nevidljivi dečak”, “Lavirint: beg kroz zgarište” i “Poseta” biće premijerno prikazane večeras 10. septembra u niškom bioskopu “Kupina” nakon čega će se naći na redovnom repertoaru.

Majkl je “Nevidljivi dečak” koji živi u mirnom gradu, niko ga ne smatra popularnim ni uspešnim. Ipak, kako se navodi u sinopsisu, on ne mari za to.

On samo želi da privuče pažnju Stele koja je potpuno nesvesna njegovog prisustva. Jednog dana monotoniju normalnog života razbija neverovatno otkriće. Majkl se pogleda u odgledalo i shvata da je nevidljiv. Najuzbudljivija avantura njegovog života može da počne - stoji u opisu ovog italijanskog ostvarenja.

the-invisible-boy Majkl je dečak koji jednog dana shvata da je nevidljiv; foto: kupinafilm.rsU akcionom filmu “Lavirint: beg kroz zgarište” Tomas i Ledinaši moraju da se suoče sa moćnom organizacijom “WKCD”, a potraga za dokazima o njoj odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama.

Horor “Poseta” je priča o Šjamalanu koji se vraća svojim korenima strašnom pričom o bratu i sestri koji su poslati na udaljenu farmu kod babe i dede. Kada otkriju da su oni umešani u nešto duboko uznemiravajuće, shvatiće da su im šanse da se vrate sve manje i manje.

Kompletan repertoar možete pogledati na sajtu “Kupine”.

"Poseta" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: