Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 23. 12. 2015.

| Kultura

Tri nova filma u niškim bioskopima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
slika1
"Opklada veka" i u "Vilinom gradu" i u "Kupini"; foto: kupinafilm.rs

U četvrtak 24. decembra u niškim bioskopima premijerno će biti prikazano ostvarenje “Opklada veka”, a u “Kupini" i “Zločin na talasima”, odnosno film “Sestre” u “Vilinom gradu”. Nakon premijera, filmovi će postati deo redovnog repertoara. 

Opklada veka” istinita je priča o četvorici autsajdera koji počinju sa hrabrim investicijama koje ih odjednom, kako se navodi u sinopsisu, vode do mračnog podzemlja gde moraju da sumnjaju u sve i svakoga. Glavne uloge tumače Kristijan Bejl, Stiv Karel, Rajan Gosling i Bred Pit.

Inspirisan istoimenim hitom iz 1991. godine, “Zločin na talasima” prati mladog agenta FBI-ja koji se ubacuje u tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza pljački, pokušavajući da dokaže da su oni osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta širom sveta.

Ovo izvanredno filmsko ostvarenje snimano je na četiri kontinenta - u Severnoj i Južnoj Americi, u Europi i u Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, “wingsuit” letenje, brzo vožnju motokorsa i surfing na 20 metara visokim talasima - navodi se u opisu filma.

zlocinnatalasima "Zločin na talasima"; foto: kupinafilm.rsU “Vilinom gradu” će u četvrtak premijerno biti prikazan i film “Sestre”. Ovo je priča o dve udaljene sestre koje su pozvane da se vrate kući i srede svoju dečiju sobu pre nego što njihovi roditelji prodaju porodičnu kuću. U želji da se prisete slavnih dana, one će prirediti poslednju srednjoškolsku žurku za svoje drugove iz razreda, što će se pretvoriti u katarzičnu pijanku, navodi se u sinopsisu.

Kompletni repertoari se mogu naći na sajtu "Vilinog grada", odnosno "Kupine". 

"Sestre" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: