Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 28. 1. 2015.

| Kultura

Triler, avantura i drama u "Vilinom gradu"

Autor:M.VučićIzvor:Južne vesti
hhhh.jpg
"Sedmi patuljak" bajkovita je avantura u 3D tehnici

U četvrtak 29. januara niška publika će imati prilike da u bioskopu "Vilin grad" pogleda premijere filmova “Dečko iz komšiluka”, “3D Sedmi patuljak” i “Sudija”. Nakon premijere, ova ostvarenja naći će se na redovnom repertoaru.

Dženifer Lopez igra glavnu ulogu u filmu “Dečko iz komšiluka”. Ovo ostvarenje je psihološki triler koji, kako stoji u sinopsisu, istražuje zabranjenu privlačnost koja će otići predaleko. Film je režirao Rob Koen, scenario je napisala Barbara Kari, a pored Lopezove, u filmu igraju i Rajan Guzman, Džon Korbet, Ian Nelson.

3D ostvarenje “Sedmi patuljak” bajkovita je avantura o princezi Rouz na čijoj rođendanskoj zabavi jedan patuljak oslobađa kletvu zle vile. Svi gosti ostaju zaleđeni, dok samo patuljci uspevaju da se spasu kletve i krenu u potragu za osobom koja može da razbije čini, navodi se u opisu.

Film “Sudija” prati Henka Palmera, advokata koji dolazi u rodni grad na sahranu svoje majke. Tamo saznaje da je njegov otac, ugledni lokalni sudija, optužen da je svojim automobilom ubio čoveka. Prema sinopsisu, Henk kreće u potragu za istinom i usput ponovo stvara odnos sa otuđenim bratom i ocem. Glavne uloge u ovom ostvarenju tumače Robert Dauni Džunior i Robert Duval.

Kompletan repertoar “Vilinog grada” od 29. januara do 4. februara možete naći na sajtu bioskopa

Film "Sudija" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: