Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 31. 5. 2014.

| Kultura

ZZ Top demantovali da dolaze u Niš

Autor:Predrag Blagojević, Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
800x600-ZZ-top.jpg
Nerealna očekivanja; foto: Jack Newton/Flickr

Čuveni američki trio javno reagovao na informacije o njihovom koncertu u Nišu 7. juna.

U saopštenju objavljenom na zvaničnoj njihovoj Fejsbuk stranici članovi benda su saopštili da im je "žao što su neki od naših fanova bili zavedeni tom najavom".

- Privukla nam je pažnju promotivna kampanja u okviru koje se najavljuje nastup ZZ Top na humanitarnom koncertu u Srbiji 7. juna. ZZ Top i naši agenti nisu bili kontaktirani u vezi sa tim, a zapravo bi bilo nemoguće da se pojavimo tamo zbog gustog rasporeda - saopštio je ZZ Top.

Ipak, niška agencija "Plato star", organizator koncerta u okviru koga je, prema njihovim tvrdnjama, trebalo da nastupe i ZZ Top, odbacila je tvrdnje benda optužujući ih za "kršenje prethodnog dogovora".

U saopštenju objavljenom na sajtu "BalkanRock" navodi se da je problem nastao "pre par dana", kada je odlučeno da pored besplatnog ulaza na koncert posetiocima bude omogućeno da u kutije "Crvenog krsta" ubacuju novac kao dobrovoljni prilog.

- Menadžment ZZ Topa smatra da je to kršenje ugovora u pogledu slobodnog ulaza koji je ugovorom preciziran. Da nema naplate ulaznica oni smatraju da je postavljanje kutija za dobrovoljne priloge ustvari zamena za ulaznice - tvrde organizatori.

Organizatori dodaju da "za sve ovo postoje ugovori", a da će nakon konsultacija sa svojim advokatima to "u najskorije vreme objaviti".

Podsetimo, prema ranijim najavama 7. juna je u niškoj Tvrđavi trebalo je da bude održan veliki moto skup, nakon kog će biti koncert sa specijalnim gostom večeri bendom "ZZ Top". Uz ovaj američki sastav najavljen je i nastup Penthouse band, Offload, Black Joker i go-go igračice iz Amsterdama.

Vredi pomenuti da na sajtu ZZ Top ni u jednom trenutku nije bilo najave za nastup u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    09:41 // 3. 6. 2014.

    Svakom ko je pratio fejs je bilo jasno. Javljao im se nas covek koji se bavi organizacijom koncerata koji poznaje menadzera ZZ Topa. Covek je rekao da ne zna nista o celoj stvari.

  • Nikola Milosavljevic

    09:41 // 2. 6. 2014.

    Jesu li ovi ljudi:
    1) dorasli organizaciji ovakvih dogadjaja (cemu uopste najava dolaska), ili
    2) su najobicniji prevaranti (da li se neko iznenadio).
    ...neozbiljno. Sada sramota za sve nas.

  • neven adampvic

    20:57 // 1. 6. 2014.

    Važno je da Plagijat House Band nastupa. Dokle više?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: