Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Vizantijski bulevar

Muzička dvorana u Nišu - staro obećanje, nova lokacija, traga se za idejnim rešenjem

Koncertna dvorana, koja je najpre trebalo da bude na Bulevaru Nemanjića, kod Delte, biće na Vizantijskom bulevaru, kod Rode, gde je pre više od deset godina najavljivana sportska dvorana "Car Konstantin". KLER je raspisao konkurs za idejno rešenje, nešto više od mesec dana pred izbore, a za najbolju ponudu nagrada je 700.000 dinara. O rokovima izgradnje i ceni radova - nema informacija.

Jelena Milošević

Stranka slobode i pravde ne izlazi na lokalne izbore u Nišu

Na Gradskom odboru Stranke slobode i pravde odlučeno je da ta stranka neće učestvovati na lokalnim izborima koji će u Nišu biti održani 2. juna, rekla je Jelena Milošević, narodna poslanica i predsednica Gradskog odbora SSP-a. Ona kaže da to "nisu izbori već farsa i da će Nišlije morati da imaju poštene izbore".

Šaban Bajramović

Odnos gradske vlasti prema Šabanu Bajramoviću za niški PSG - rasizam, skandal i sramota

Predlogom da po čuvenom Šabanu Bajramoviću umesto bulevara bude nazvan Stočni trg, niški Pokret slobodnih građana smatra da to pokazuje rasističku prirodu SNS-a. Ukoliko odbornici gradske Skupštine glasaju potvrdno, odluka će, kažu, biti “sramotna i skandalozna”. U slučaju pobede na izborima najavljuju da će Šabanu Bajramoviću vratiti bulevar koji mu i pripada.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: