Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

jelo-utt-foto-skolaloznica

Jelo "Niški talasi" učenici Ugostiteljsko-turističke škole donelo prvo mesto u Srbiji

Učenica trećeg razreda na smeru kuvar u niškoj Ugostiteljsko-turističkoj školi Aleksandra Veljković osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju i to jelom koje su ona njen mentor nazvali "Niški talasi".

emisija, milošević, stanković

Niški poslanici o republičkoj Skupštini: Unutra buka, van sale ljudski odnos sa poslanicima SNS-a

Bučno da ne čujete svoje misli, glasno kao na žurci, uvrede, psovke, dobacivanja - tako narodna poslanica iz Niša Jelena Milošević opisuje atmosferu u sali Skupštine Republike Srbije. Dok se u sali dešavaju “nadrealne scene”, kako priča njen kolega Đorđe Stanković, van skupštinske je drugačija slika - sa poslanicima iz vladajuće koalicije opozicionari razgovaraju, ponekad od njih dobiju i korisne informacije.

solarni paneli

Planira se izgradnja još jedne solarne elektrane u Kuršumliji

Kada se završe sve tehničke procedure, do kraja godine Kuršumlija će dobiti solarnu elektranu koja se bavi proizvodnjom električne energije iz obnovljivih izvora. Gradiće se u ataru sela Vršarvac na površini od 13.649,22 kvadrata, imaće instaliranu snagu do 990,04 kW, a investitor je kuršumlijska firma “Toplica Green Energy”.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: