Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 30. 9. 2015.

| Politika

Bulatović: SNS je moja ljubav

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
darko-bulatovic-2.jpg
Bulatović ostaje u stranci; foto: JV arhiva

Nakon ostavki na stranačkim funkcijama i spekulacija u javnosti da napušta Srpsku naprednu stranku, funkcioner iz Niša Darko Bulatović kaže za "Južne vesti" da je SNS njegova ljubav i da neće napustiti stranku.

Ovaj donedavno član Gradskog odbora i Radne grupe SNS ponavlja da je funkcije u stranci morao da napusti, jer ima previše obaveza na direktorskom mestu u “Jugoistoku”.

Jednostavno posao direktora “Jugoistoka” i ono što građani očekuju od jutarnjih programa, zahteva, planova održavanja i priprema za zimu… sve to zahteva da budete tome posvećeni maksimalno. Moj izbor je da na jednom mestu dam maksimalno koliko mi je Bog dao mogućnosti da dam - kaže Bulatović.

Međutim, naglašava da odlazak sa stranačkih funkcija ne znači i napuštanje SNS.

Politika koju vodi predsednik stranke je za najveće poštovanje i moja obaveza je da sledim tu politiku i da sa funkcije direktora dam najveći doprinos toj politici - kaže Bulatović.

O neslaganjima u niškom odboru SNS, o kojima se sve više priča, a nedavno ih je za skupštinskom govornicom potvrdio i odbornik ove stranke, profesor Pravnog fakulteta Dragan Čorbić, Bulatović nije želeo da govori.

Mogu da Vam govorim samo o sebi i moje ostavke su moje lično opredeljenje. Mislim da ću pomoći Srpskoj naprednoj stranci tako što ću biti uspešan direktor - rekao je Bulatović.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama Bulatović je odluku da se odrekne stranačkih funkcija doneo u ponedeljak uveče na sastanku Povereništva.

Milan Stanojković poverenik niškog odbora SNS rekao je da Bulatović kao direktor “Jugoistoka” obavlja važnu funkciju i da su stranačka pitanja da li će obavljati i neku funkciju u SNS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ranko

    08:40 // 22. 10. 2015.

    Umreću od smeha! On nije kvalifikovan za radno mesto na kome se našao (a ono se ne zove direktor već koordinator) pa ond ai njegovi napori ne mogu da doprinesu niti milimetar. Klasičan društveni parazit!

  • Pravda

    13:59 // 13. 10. 2015.

    kako da se odrekne SNS-a kad mu je SNS dao mesto dir.On da ima malo ljuckosti u sebi sedeo bih kuci i primao penziju,a neko sa biroa ko nema parce hleba bih mogao da bude dir.Jugoistoka.

  • Petra Ilic

    08:21 // 5. 10. 2015.

    Pa ovaj VODNIK ili zastavnik se ne sali, vidite da bi bez njega ovaj region ostao bez struje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: