Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:14, 20. 6. 2016.

| Politika

Bulatović kandidat za gradonačelnika Niša

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Darko Bulatović
Svi bez komentara; Darko Bulatović, foto: arhiva JV

Sednica Skupštine Grada Niša na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik biće održana 29. juna, a kandidat SNS za tu funkcije je Darko Bulatović, objavio je "Gradski portal 018", blizak toj partiji.

U tekstu tog portala, koji uređuje funkcioner SNS Nikola Panić, nije naveden izvor informacije, a potvrdu informacije novinari Južnih vesti nisu uspeli da dobiju u SNS.

Sam Bulatović nije odgovarao na telefonske pozive, a u SMS poruci je kratko napisao.

Nemam komentar. Pozdrav - napisao je Bulatović

Gotovo isti odgovor je dao i aktuelni gradonačelnik Niša i šef izbornog štaba te partije Zoran Perišić, koji je i sam jedan od kandidata za tu funkciju.

Nemam komentar. Hvala - rekao je Perišić.

Gradski portal Neimenovani izvor portala bliskog SNSNi poverenik niškog SNS Milan Stanojković nije mogao da potvrdi tu informaciju. On kaže da strankom upravlja šef izbornog štaba (Zoran Perišić, prim. aut), i da on od raspisivanja izbora nije uključen u odlučivanje.

Inače, prema nepotvrđenim informacijama na funkciju gradonačelnika pretenduje nekoliko funkcionera SNS - Od aktuelnog gradonačelnika Zorana Perišića, Darka Bulatovića i Bobana Džunića, dok se kao mogući Perišićev "naslednik" pominje i lider Pokreta socijalista u Nišu Raka Rajković.

Informacija koja se pojavila danas da je Boban Džunić, aktuelni predsednik Opštine Palilula, podneo ostavku na mesto odbornika toj opštini i samim tim izgubio mogućnost da ostane na staroj funkciji, a da je zadržao mesto u Skupštini Grada, ukazuje na to da "trka" za mesto prvog čoveka Niša još nije okončana.

Anketa

Čitaoci Južnih vesti su u anketi objavljenoj 10. juna najviše šansi dali Perišiću, dok je Bulatović bio drugi.


Ko je Darko Bulatović?

Rođen je 1967. godine u Podgorici.

Dugo godina je bio funkcioner Srpske radikalne stranke, ali je nakon rascepa u toj partiji prešao u Srpsku naprednu stranku.

Bio je predsednik Gradske opštine Crveni Krst od jula 2012. godine do 13. maja 2014. godine, kada je podneo ostavku jer je 2 meseca ranije bio postavljen za V.D. direktora "Jugoistoka".

U njegovoj biografiji, koja je bila dostupna na sajtu Opštine Crveni Krst dok je bio njen predsednik, je pisalo da je završio Školu rezervnih vojnih oficira, da je na Višoj vojnoj školi Vojne akademiji stekao čin potporučnika, a da je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    15:59 // 22. 6. 2016.

    "Rođen 13.10.1967. godine, završio Gimnaziju u Nišu. Bio je predsednik Gradske opštine Crveni Krst od jula 2012.godine do 13.maja 2014.godine kada je podneo ostavku na tu funkciju jer je 2 meseca ranije bio postavljen za V.D direktora Jugoistoka."

    Ovo nije biografija nekoga ko bi trebao da upravlja gradom od 250.000 stanovnika.

    Gde je doticni gospodin sticao radno iskustvo i u kojim oblastima

  • Momir Stojanović

    13:13 // 22. 6. 2016.

    Bulatović nema komentar a Nišlije su ostale bez teksta. Sjajno! Inače kao grad tonemo u kolektivnu ludnicu.

  • Ja

    12:42 // 22. 6. 2016.

    FUNKCIONER SNS Nikola Panić?
    Auuuuu, dokle smo dosli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: