Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:12, 29. 9. 2015.

| Politika

Bulatović podneo ostavku u SNS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bulatovic
Pre "Jugoistoka", Bulatović vodio Opštinu Crveni Krst; foto: arhiva JV

Donedavni visoki funkcioner SNS Darko Bulatović podneo je ostavku u Gradskom odboru i Radnoj grupi Srpske napredne stranke, jer želi da se posveti, kako je rekao, poslu u “Jugoistoku”.

Zbog, kako je rekao, ličnih obaveza ovu svoju odluku nije mogao da komentariše novinarima “Južnih vesti”, ali je zato potvrdio “Niškoj televiziji” da napušta stranačke funkcije. Ipak, ostalo je nerazjašnjeno da li je Bulatović ostao član SNS.

NTV prenosi da je Bulatović ovakvu odluku doneo nakon sinoćnjeg sastanka Povereništva, a rekao je da “većih problema nije bilo, kao ni nezadovoljstva odlukama”, već da jednostavno želi da bude angažovaniji u preduzeću na čijem je čelu.

Podsetimo, Bulatović je u SNS-u od osnivanja, a među naprednjake je došao iz Srpske radikalne stranke nakon cepanja.

Od lokalnih izbora 2012. godine kao stranački funkcioner SNS obavljao je funkcije predsednika Opštine Crveni Krst i Fudbalskog kluba “Radnički”, nakon čega je izabran za direktora “Jugoistoka”.

Opširniju biografiju pogledajte u rubrici “Ko je ko”.


Stanojković: Bulatović je član SNS

stanojković Stanojković tvrdi da Bulatović nije napustio stranku; foto: JV arhivaPoverenik-koordinator Gardskog odbora SNS u Nišu Milan Stanojković potvrdio je da je sinoć na sastanku Povereništva bilo reči i o Darku Bulatoviću, ali i da direktor “Jugoistoka” nije napustio stranku.

Bulatović je član SNS. On jeste član Srpske napredne stranke i tu nikakve ostavke nema, a da li on ima stranačku funkciju ili ne, ostavite to nama. Već ima jednu važnu funkciju koju obavlja, funkciju direktora “Jugoistoka”, a da li treba da obavlja funkciju u nekom mesnom odboru to su već stranačka pitanja - rekao je Stanojković.

On je rekao i "da mu nije jasno zbog čega se mediji interesuju za unutarstranačka pitanja" i naglasio da se na zatvorenim sastancima Gradskog odbora "ništa drastično ne dešava".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    18:57 // 30. 9. 2015.

    Slavkovic,Jonic sa pojedinim sudijama,politicarima,mladim vaspitacicama...u svojim vikendicama u Proseku trose nase pare,provode se i cekaju da im prode mandat.Nislije cekaju da im neko resi jadno stanje a vreme prolazi.Da li to imamo po nekoliko zivota i zivimo kao bednici jer cemo u nekom od sledecih da zivimo dostojanstveno i normalno.Jadno.

    • CVETKO prvi

      12:19 // 1. 10. 2015.

      @nišlija : Ma , ne troše oni u proseku naše pare , nego u celini !
      U proseku svi žive lepo ... osim gradjana sela Prosek !!!!
      U Niškoj Banji i Nišu , ljudi žive daleko ispod proseka ali zato u Sićevu žive , daleko iznad proseka !!!

  • shaft

    18:49 // 30. 9. 2015.

    @zoran jovanovic-jadna je ta skupstina stanara ciji si ti predsednik!Svasta voz vozi i Toplana greje,ako si ti borac. protiv nje!Znaci,sad ti tvoj Perisa ne valja,dobio si veci sendvic,a glavu si nam probijao hvaleci ga.Novi nalogbodavci?

  • Jelena kovrdzava

    13:53 // 30. 9. 2015.

    Gosp. Darko o Vama lose mogu da pricaju samo oni koji Vas ne poznaju ili su Vas poznaju ali su sujetni na Vas uspeh i organizaciju. Svi znamo za Vas humanirni rad, koliko pomazete bolesnima, gradjanima oko struje, donacije. Narod je takav, uvek kritikuje, daje sebi za pravo, a pogotovu oni koji od svog zivota nemaju nista vec samo kompjuter da pljuju po drugima. Veliki pozdrav.

    • mica

      19:47 // 30. 9. 2015.

      U pravu si Jelena, da je gosp.Darko human i dusa od coveka... Zbog njega i slicnih funkcionera ovaj grad u nikad gorem stanju nije bio.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: