Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 18. 4. 2012.

| Politika

Ćirković: Ako ne provetrite, imaćete ustajali vazduh

Autor:A. S. i P.B.Izvor:Južne vesti
Cirko
Dragoslav Ćirković

Gostujući u emisiji "15 minuta" kandidat DS za gradonačelnika Niša Dragoslav Ćirković izjavio je da su previranja u Demokratskoj stranci postojala, ali da su ispitavnja javnog mnjenja pokazala da on uživa veću podršku građana od Simonovića.

To je, tvrdi Ćirković, razlog zbog koga će njegovo ime biti na vrhu liste DS u Nišu.

- Procena DS-a je takva da ne treba talasati. Imali smo različitosti u sagledavanju grada. To se stabilizovalo i sada je u našem odboru kao u košnici. Nemamo dileme da ćemo dobiti izbore – rekao je Ćirković.

Ime Dragoslava Ćirkovića na prvom je mestu i na listi kandidata za gradsku opštinu Medijana, čiji je i aktuelni predsednik. Ali, kako je pojasnio, za njega je prioritet "interes Grada".

 - Sa svojim saradnicima sam proteklih godina napravio prepoznatljivu opštinu. Smatrao sam da je korektno zbog svega što smo uradili da se pojavim i na toj listi – rekao je Ćirković.

Ćirković je rekao i da ga ne brine to što će, ukoliko postane gradonačelnik, naslediti mnogo veće obaveze.

- Čini mi se da sam prerastao opštinu Medijana. Znam da ću napraviti dobru ekipu. Nastaviću započete investicije i uraditi sve da ovde dolaze nove svetske kompanije - zaključio je Ćirković.

Razgovor sa Dragoslavom Ćirkovićem u emisiji “15 minuta” možete pogledati ovde.


Slučaj "Šerif"

Komentarišući aferu "Šerif", odnosno slučaj opštinskog većnika Marka Ranđelovića koji je najmanje godinu dana dobijao znatno veću platu nego što mu pripada, Ćirković je ponovio da će se o tome izjasniti nakon što bude okončana "faza preispitivanja" krivice.

- U slučaju da gospodin Ranđelović jeste napravio prekršaj, a to mora da utvrdi Administrativno-imunitetski odbor, sigurno je da neće imati nijednu funkciju u gradu koja će biti odgovorna. Svako ko je napravio bilo kakav greh, neće biti tamo gde mu nije mesto - izjavio je Ćirković.

Marko Ranđelović zvani Šerif (33), osim što je Većnik u opštini Medijana, zaposlen je u niškoj elektrodistribuciji, od nedavno je i direktor Direkcije za restituciju za južnu Srbiju, a kandidat je i DS na dve liste - za Skupštinu grada i Skupštinu opštine Medijana.

"15 minuta" Dragoslav Ćirković

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kurd Kurdic

    20:12 // 24. 4. 2012.

    Ćirkoviću, ako si ti ono što je trenutno najbolje na političkom tržištu Niša, ispred Demokratske stranke onda ista davno zaslužuje stečajnog upravnika, pa valjda se baza pita ponekad kome je gde mesto, a ne naručena istraživanja, ali nisi ti tu zbog mišljenja naroda nego zbog odluke Beograda da tako bude, i demokrate će to će to poštovati bez pogovora ali se plašim da narod drugačije misli, inače znajući tvoju sposobnost i želju pošto sam dalekovid, već te vidim posle mandata gradonačelnika na mesto srpskog patrijarha po isteku Irinejevog mandata.Nekada je kod topličana ispred svega bila čast i obraz ali ti nisi od tog soja.............

  • Pera ložač

    02:55 // 22. 4. 2012.

    Dobro je da su ovi Simonovićevi i Ćirkovi obožavaoci razdvojeni inače bi se potukli kao oni njihovi partijski drugovi u Vranju

  • Pozitiva

    12:11 // 20. 4. 2012.

    Ama cemu toliko negativnosti? Pobedice onaj za kog ljudi procene da je najbolji izbor. Sve kalkulacije i medjustranacka prepucavanja samo nas nerviraju. Uostalom, ja se nesto ne secam da je bilo bolje kad je bio Smiljko, a ne verujem da ce biti bolje ako dodje neki "marsovac" kog nikad nismo videli, a koji nikad nije bio nigde pa bi sad da se ogrebe. Ovaj bar ima neko iskustvo u poslovima za koje ga kandiduju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: