Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 7. 8. 2014.

| Politika

DS: U Medijani je bilo stranačkog zapošljavanja

Autor:Jelena Canić, Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
slika
Milisavljević kaže da je bilo zapošljavanja i da je to potvrđuje audio-snimak

U prethodne dve godine u niškoj Opštini Medijana bilo je zapošljavanja, a da se sve to radi političkim putem potvrđuje i audio-snimak iz SNS-a, rekao je narodni poslanik DS-a Dušan Milisavljević.

Iako je na poslednjoj sednici Skupštine Medijane, odlazeći predsednik Nebojša Krstić rekao da u poslednje dve godine u Opštini nije bilo novih zapošljavanja, Dušan Milisavljević, koji je ujedno i odbornik u Medijani, kaže da to nije tačno.

Naglašava da su novi službenici primljeni preko komisija čiji je broj uvećan.

- Pod rukovodstvom ove većine u Medijani je napravljeno 9 komisija. Ranije je bio taj broj za dve trećine manji i jasno je da su te komisije samo mesto za udomljenje stranačkih prvaka Srpske napredne stranke, koji su lepili plakate, pa sada moraju da se zbrinu - rekao je Milisavljević.

Kao potvrdu svojih tvdrnji navodi audio-snimak sa sednice Opštinskog odbora SNS u Medijani, na kojem se čuje glas sadašnjeg predsednika Opštine Medijana Zorana Stojanovića, koji govori o postignutom dogovoru SNS, SPS i URS o 8 radnih mesta u Opštini.

- To je skandal koji zahteva odgovor državnih organa i odgovor SNS ukoliko želi i dalje da se predstavlja da je promenila filozofiju Srpske radikalne stranke. To je pad morala i to do sada nismo imali na političkoj sceni. Ćutanje aktuelne političke garniture u Nišu nije rešenje - rekao je Milisavljević.

On ne beži od činjenice da je stranačkog zapošljavanja bilo i dok je njegova stranka bila na vlasti, ali naglašava da je skandalozno da se o tome raspravlja na stranačkim sastancima.

Kaže da je ovakvo ponašanje funkcionera SNS-a u Nišu bacilo veliku mrlju i nanelo štetu političkom sistemu Niša i Srbije.

​Ovaj tekst je nastao u okviru projekta Unapređenje mehanizama odgovornosti u javnim finansijama koji Program UN za razvoj (UNDP) sprovodi uz finansijsku podršku Vlade Švedske (SIDA) bavi se podrškom istraživačkim novinarima i neprofitnim organizacijama u “potrazi za informacijama” o potrošnji javnih sredstava u Republici Srbiji. Svi stavovi i mišljenja proistekli u tekstovima istraživačkih novinara ne predstavljaju nužno stavove UNDP ili Vlade Švedske.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Građanin

    12:30 // 8. 8. 2014.

    Bravo Demokrate! Niš konačno ima opoziciju. Ostali tzv. opozicionari skupljaju mrvice koje im SNS baci. Samo ovog puta pazite kako kadrovirate jer ako i sad uprskate... neće vas biti.

  • Murta

    09:24 // 8. 8. 2014.

    Odkud pravo da ih kritikujete!?Miodrag Radovic u dilu sa SNS ostao sef u vodovod!Mikica Stankovic vas pred.stranke isto.Serif u dilu sa SNS postao sef u Jugoistok.Odlicna ste opozicija!Isti ste svi!!

    • Petronije

      07:50 // 18. 8. 2014.

      Otkud!?Pa ovi su najgori do sada. Grad propada a oni otimaju, grabe... Sve je stalo,nema investicija, nema projekata, izgradnje... pa ni rupe se na ulicama ne krpe. Što ne pomenu Bulata, Avramovića..

  • BoyNick

    08:56 // 8. 8. 2014.

    Слажем се да није било идеалне власти ни до сада, али оволика бахатост, незнање и демагогија, то никада није било. И све то гарнирано лошом глумом "Вође"(што би италијани рекли "дуче").

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: