Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 7. 8. 2014.

DS: U Medijani je bilo stranačkog zapošljavanja

slika Milisavljević kaže da je bilo zapošljavanja i da je to potvrđuje audio-snimak

U prethodne dve godine u niškoj Opštini Medijana bilo je zapošljavanja, a da se sve to radi političkim putem potvrđuje i audio-snimak iz SNS-a, rekao je narodni poslanik DS-a Dušan Milisavljević.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Relja

    14:46 // 7. 8. 2014.

    Sram bilo naprednjake, obecavali su poboljsanje standarda gradjana a dobili smo da se samo njihovi clanovi zaposljavaju.
    Sramota

    • zagor

      18:04 // 7. 8. 2014.

      Ne nego ce da sacekaju ponovo zute da se vrate, svi su isti pri zaposljavanju gledaju samo interes, ljudi u gradu izgleda da imaju kratko pamcenje.

    • Panta

      12:26 // 8. 8. 2014.

      Gospodine Zagore pa najgori među žutima su i sada u vlasti sa SNS-om ali pod drugim imenima.

  • sramota!!!!

    14:50 // 7. 8. 2014.

    vi da cutite, nista niste uradili za Nis. Ova vlast pokusava da promeni stvari na bolje, ali ne moze zbog vas, jer ste vi ojadili budzet grada Nisa. Stidite se !

    • Petronije

      12:40 // 8. 8. 2014.

      Pa da se zoveš i AV pa si ga preterao. Bulevari: Medijana i Somborski. Ulice su bile zakrpljene, osiguranje za auto jeftinije...U gradskoj upravi je bilo manje radnika...

  • Boban

    14:50 // 7. 8. 2014.

    Koja li je MUKA naterala dr Dušana da se opet pojavi u DS??Pa dr Dušan je izmislio i izvadio iz naftalina ŠERIFA i njemu slične i time UKOPAO DS.
    PODNEO OSTAVKE NA SVE NEPLAĆENE FUNKCIJE,prima 3 plate

  • Deda Pera

    14:52 // 7. 8. 2014.

    Obecavali ste nova radna mesta i bolji zivotni standard a umesto togagradjani Su dobili samo vece poreze i smanjenje plata.

  • Mila

    15:26 // 7. 8. 2014.

    Dusan Milisavljevic je neuporedivo bolji od ovih koji sad vode DS.

  • Branislav Petrovic

    15:42 // 7. 8. 2014.

    Sta se bre ovo desava?Druze doco Dusane,pa ovi prefarbani radikali videli su od vas kako se zaposljava.Biro za zaposljavanje si i ti cinio kao i ostale nazovi demokrate.

  • Bot

    15:58 // 7. 8. 2014.

    Ajde SNS botovi krenite sa komentarima u nadi da ce i vas zaposliti.

  • JADRANKA - SNS PANTELEJ

    16:23 // 7. 8. 2014.

    Naprednjaci samo pokušavaju da oponašaju DS, ali stavili nepismene radikale na čelo i oni svojim kvalitetnim članovima ne daju da dišu.

  • Dejan Kostic

    16:46 // 7. 8. 2014.

    Gospodo "demokrate", na predzadnjim izborima kada ste izgubili vlast u gradu, pa skoro ceo vas kadar je pobego u vodovod.

  • Mladen Jovanovic

    17:14 // 7. 8. 2014.

    Partijsko zaposljavanje je koruptivno krivicno delo, dogovarano na ili van stranackih sastanaka. Ovo nije pitanje za SNS ili DS, vec za Tuzilastvo.

  • Pera

    18:25 // 7. 8. 2014.

    Sami smo krivi sto nam se dogodila i ova vlast, a i ona pre ove (mislim na vas). Svi ste vi isti i funkcionalno i kadrovski i principski. Do kse ne odradi MASTER RESET nece biti bolje narodu.

  • Srbija na putu ka sredistu zemlje

    19:34 // 7. 8. 2014.

    Ovo prohladno vreme uticalo da Zoran Jovanovic malo duze odmara danas, tako da i ostali SNS botovi imaju produzeni popodnevni odmor.

  • Da mogu da odem odavde

    00:15 // 8. 8. 2014.

    "Sreća" naša pa u vaše vreme g.Milosavljeviću toga nije bilo,je l' da !? Ma 'ajte molim vas svi ste vi ista bar na lokalu,jadne su nišlije i sa vama bivšim i sa ovim sadašnjim!

  • Milica Drobnjakovic

    08:05 // 8. 8. 2014.

    Tisina tamo :-)

  • BoyNick

    08:56 // 8. 8. 2014.

    Слажем се да није било идеалне власти ни до сада, али оволика бахатост, незнање и демагогија, то никада није било. И све то гарнирано лошом глумом "Вође"(што би италијани рекли "дуче").

  • Murta

    09:24 // 8. 8. 2014.

    Odkud pravo da ih kritikujete!?Miodrag Radovic u dilu sa SNS ostao sef u vodovod!Mikica Stankovic vas pred.stranke isto.Serif u dilu sa SNS postao sef u Jugoistok.Odlicna ste opozicija!Isti ste svi!!

    • Petronije

      07:50 // 18. 8. 2014.

      Otkud!?Pa ovi su najgori do sada. Grad propada a oni otimaju, grabe... Sve je stalo,nema investicija, nema projekata, izgradnje... pa ni rupe se na ulicama ne krpe. Što ne pomenu Bulata, Avramovića..

  • Građanin

    12:30 // 8. 8. 2014.

    Bravo Demokrate! Niš konačno ima opoziciju. Ostali tzv. opozicionari skupljaju mrvice koje im SNS baci. Samo ovog puta pazite kako kadrovirate jer ako i sad uprskate... neće vas biti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: