Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 19. 11. 2015.

| Politika

DS: Vlast u Nišu podseća na devedeste

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ds
Domazet (desno) pozvao vlast da podnese račune građanima; foto: DS

Isti oni protiv kojih je Demokratska stranka na jučerašnji dan pre 19 godina i započela političku borbu, zbog manipulacija i medijskog mraka, jučerasnjom sednicom Skupštine grada Niša su pokazali da se nimalo nisu promenili iako se stalno trude da se tako predstave, kažu u niškom odboru DS.

Komantarišući dešavanja na poslednjem zasedanju niške Skupštine, koje je održano bez diskusije i opozicije, predsednik Političkog saveta Gradskog odbora DS Vladimir Domazet ocenjuje kao pokušaj povratka u prošlost.

Spremni su da ponovo vrate Srbiju i Niš u 90-te godine, u vreme cenzure i medijskog mraka, kako bi mogli da rade šta hoće, ne pitajući građane da li su oni za to. Lokalna vlast u Nišu je svoju nesposobnost htela da sakrije neemitovanjem direktnog prenosa sednice Skupštine Grada i odlaganjem usvajanja dokumenata baš za tu sednicu, jer nije normalno da se programi rada ustanova za 2015. godinu usvajaju u novembru 2015. godine, niti da se treći rebalans budžeta usvaja daleko od očiju građana - kaže Domazet.

DS se, kaže Domazet, protivi takvim “mutnim” radnjama i “zahteva da nesposobna gradska vlast položi račune građanima i građankama Niša".

Očigledno je da ova gradska vlast treba da bude promenjena i nadam se da će građani Niša na predstojećim izborima znati da naprave pravi izbor - rekao je Domazet.

Podsetimo, juče je za oko 2 sata rada niškog parlamenta usvojeno pedesetak tačaka i to bez opozivionih odbornika koji su nezadovoljni neomogućavanjem TV prenosa napustili salu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena Mihajlovic

    17:03 // 22. 11. 2015.

    Vi ste bili loši, a ovi su gori i od SPS-a. Sahranisze Niš svi zajedno. Apsolutno nesposobni za sve osim da napune svoje džepove. U gradu posla nema, plate su očajne, na ulici napadaju starce zbog 100 dinara... Jednostavno nikog nije briga za obicne ljude. Sram ves bilo sve zajedno!

  • AntiPA

    23:08 // 20. 11. 2015.

    Vlast podseca na 90e, a opozicija nije ni senka opozicije iz 90ih. I, gde smo onda? Bolje ili gore nego 90ih?

  • Petar

    21:57 // 20. 11. 2015.

    Možda "ovi sada" i podsećaju na nešto.... Ali, setimo se da su (iako kadrovski nespremni) prihvatili "vruć krompir" od demokrata.. Zato, treba da se menjaju (to je sigurno) ali nikako nečim što bi iole ličilo na vas...Videli smo vas (kada ste se dočepali vlasti i sprovodili "demokratsku diktaturu" i osionost.. Razlika ("ovih" i vas) je u nijansama....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: