Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 13. 10. 2015.

| Politika

DS i “Dosta je bilo” osuđuju saslušanje Jovanovića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
djokica
Stranke brane Đokicu; foto: MCN

Lider niških demokrata Miodrag Stanković obratio se javnosti pismom u kojem kaže da vreme privođenja i saslušavanja mislećih ljudi nije za nama, a u Pokretu “Dosta je bilo” saslušanje ocenjuju kao hajku na Đokicu Jovanovića.

Nakon jučerašnjeg saslušanja Jovanović je rekao da su mu u policiji rekli da su dve krivične prijave bile podignute protiv njega - jedna je stigla od Toplane, a druga od većnika Miloša Banđura, koju je on demantovao.

U niškom odboru stranke “Dosta je bilo” koju je formirao bivši ministar privrede Saša Radulović, kažu da bi nadležni trebalo da se bave “pitanjima za koja su inače i plaćeni, a to je što kvalitetnije i jeftinije grejanje za sve građane Niša”. 

Politički postavljen SNS kadar u Toplani, na najgori mogući način, koristeći metode iz devedesetih godina, pokušava da reši probleme koje je sam napravio. Umesto da se bave problemima koje je Udruženje predsednika skupština stanara Niša jasno izložilo, oni su rešili da tuže profesora Jovanovića. Da li će to rešiti problem lošeg i skupog grejanja, kao i ogromnog broja partijski postavljenih činovnika u Toplani? Naravno da neće, ali gospoda iz Toplane kao da zbog toga previše i ne haju - kažu u “Dosta je bilo”.

mikica Lider niških demokrata ocenio da vreme privođenja i saslušanja nije prošlo; foto: DS Stanković iz Demokratske stranke okrenuo se pričama o N. N. licu protiv kojeg je Banđur, kako sam kaže, podneo prijavu.

Organi vlasti  rade svoj posao, identifikuju i saslušavaju, preslušavaju, a političarima je lako - oni se, u slučaju da se prijavljeno lice pokaže opasnijim i većom podrškom potkovanim elementom, u trenutku mogu oprati - ja sam prijavio N.N. lice, ne profesora tog i tog. Privođenje prethodi hapšenjima, hapšenja prethode velikom nezaustavljivom buntu ne protiv N.N. lica, već protiv onih koji i te kako imaju ime i prezime - piše Stanković.

Podsetimo, juče je u policiji saslušan lider građanskih protesta u Nišu, sociolog i profesor Đokica Jovanović. Kako je rekao, u policiji je odgovarao na pitanje zašto i na osnovu čega je tvrdio da se novcem iz Toplane finansiraju stranke.

Iako je Jovanović rekao da je prijavu protiv njega podneo Banđur, većnik je to demantovao, a iz Tužilaštva ni danas nije stigla informacija ko je podneo prijavu protiv koga i zašto je Jovanović saslušavan iako su pitanja poslata još juče. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Doktor Zli

    08:05 // 14. 10. 2015.

    @Gaga U pravu si, SNS je napravio onaj maneken Boris Tadic...ups, pa zar on nije napustio DS u sred proslogodisnje kampanje i formirao stranku koja izigrava opoziciju Vucicu u dogovoru sa njim?

  • Gaga

    20:36 // 13. 10. 2015.

    Demokrate su još gori zato što su dozvolili da OVI dođu na vlast.

  • Nina

    16:00 // 13. 10. 2015.

    Sramota sta rade ovi nazadnjaci! E pa dosta je bilo! Podrska demokrate!

    • Dosta je bilo - Niš

      14:33 // 14. 10. 2015.

      Mislite da "sjaše Murta, a uzjaše Kurta"? Da se podsetimo kako su demokrate radile, čisto još jednom?
      DS je pokazao koliko (ne) zna, sad je vreme za neke nove stranke i nove ljude.

    • anon

      14:44 // 14. 10. 2015.

      Pogrešnima dajete podršku. Demokrate su ustalile ovakav vid ponašanja vlastodržaca, SNS samo nastavlja da ga koristi. Bolje dajte podršku pokretu Dosta Je Bilo, tj. Saši Raduloviću.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: