Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 15. 6. 2016.

| Politika

Dejan Tričković novi predsednik vranjske Skupštine

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
trickovic-novi-predsednik-Skupstine-Vranja-FOTO-IM-Juzne-vesti.jpg
Tričković (SNS) predsedavaće vranjskom Skupštinom naredne 4 godine; foto: I.M.

Na konstitutivnoj sednici za novog predsednika Skupštine grada Vranja, nova vladajuća većina koju čine SNS i SDS izabrala je Dejana Tričkovića (SNS), a za njegovog zamenika Gradimira Jovanovića (PUPS).

Novoizabrani predsednik Skupštine, doktor veterine Dejan Tričković zahvalio se na ukazanom poverenju i istakao da će u narednom periodu sve aktivnosti biti usmerene na razvoj grada i bolji život građana.

Nakon verifikacije mandata svih 65 odbornika, polaganja zakletve i izbora predsednika i zamenika predsednika Skupštine, odbornici su za sekretara izabrali Marka Tričkovića. 2 Skupština Vranja saziv 2016 - 2020. Juzne vesti Očekuje se da do kraja sednice bude izabran i novi gradonačelnik Vranja; foto: I.M.

Sednica Skupštine je u toku, a očekuje se da do kraja za novog gradonačelnika bude izabran dr Slobodan Milenković iz SNS-a, dok je kandidat za njegovog zamenika Igor Andonov iz SDS-a.

Podsetimo, iako je ranije predsednik SDS-a Boris Tadić rekao da su sve koalicije sa SNS-om i na lokalu zabranjene i da će svaki odbor koji ne poštuje odluku Predsedništva SDS-a biti raspušten, vranjski odbornici te stranke ipak, bar kako zasad stoje stvari na sednici koja je u toku, podržava predloge i kandidate SNS-a.

Naprednjaci su inače u Vranju, tradicionalno jakom uporištu SPS-a, pobedili na aprilskim izborima i osvojili 35 od ukupno 65 odborničkih mandata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: