Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:58, 26. 5. 2016.

| Politika

“Dosta je bilo” u Nišu ide u opoziciju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
djb
Odustali od vlasti; foto: JV arhiva

Pošto sve stranke i koalicije, kako kažu u Pokretu “Dosta je bilo”, čekaju sednicu Predsedništva SNS, oni odustaju od pregovora o formiranju vlasti i na gradskom, i na opštinskom nivou.

Za članove Pokreta “Dosta je bilo”, koji ističu da su Nišlije, saramotno je da partije nemaju slobodu u odlučivanju u odnosu na njihove centrale.

Samim tim verujemo da takvi odbornici ne mogu biti sposobni i ne mogu donositi odluke u korist građana. Odbornici predstavljaju Nišlije, a ne partijske centrale. Krajnje je vreme da svi politički činioci shvate ovo i da prestanu da preko ovog grada grade svoje političke pozicije - pišu iz Pokreta.

Dodaju da se vlast u Nišu formira u Beogradu i da osim vladajuće partije, postoji još nekoliko partija “koje čekaju famozno predsedništvo naprednjaka kako bi videli šta i kako dalje”. Zbog toga predstavnici Pokreta koji je osnovao Saša Radulović ne žele da pregovaraju ni sa kim.

Nama je bitan Niš. Mi ne želimo da čekamo nikakva predsedništva. Niš je imao izbore. Građani su izabrali svoje predstavnike. Ako su vas birali, onda budite dovoljno časni, pa izađite i iskreno im kažite – to što ste nas birali nije nimalo važno, jer svi mi čekamo predsedništvo jedne partije, i kako ona kaže tako će funkcionisati Niš - kažu u DJB.

Odustajanje od pregovora za DJB ne znači, kako kažu, da odustaju i od odgovornosti. Naprotiv, tvrde da je upravo ovakav potez “odgovorna stvar”, jer su građanima rekli istinu.

Ističu da nisu pravili kompromise i kada su im govorili da neće preći cenzus i dodaju da oko odgovornosti kompromisa nema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Овца за шишање.

    20:23 // 1. 6. 2016.

    @Marko, да прелаз не превазиђе твој капацитет, за почетак, бар тело поста пиши ћирилицом. Ево, ја послушао добар предлог и изглед поста комплетирао ћирилицом (E-mail адресу нисам могао :-) И мани се те марксистичке литературе (авангарда у неколико постова...) Е, @Marko, а, шта друг @Dexter ради, он брзо одустао?!

  • Ovca za šišanje.

    16:14 // 1. 6. 2016.

    Марко, осим ове теме, ја нешто нисам превише писао на овом порталу, а ти си ту стално и у друштву коме припадаш - пишеш ботовима и доколичарима (некад промашиш па напишеш и часном изузетку какав сам ја :-). Све ово је био и мој мали тест за тебе, острашћени "демократо". Мала је разлика у овцама за шишање ДС-е и СНС-е. Пређи на "своје" писмо ради јачања писмености и да не заборавиш корене своје.

    • Marko

      19:07 // 1. 6. 2016.

      Vrlo si skroman. Šta da radim, nekad moram da se družim i sa avangardom koju predstavljaš. Razlika kod ovaca zaista jeste mala, pa čak i kada misle da im je runo zlatno. Ja pišem na "svom" pismu, na kome je ceo tekst napisan i ne mešam ćirilicu i latinicu.

  • Ovca za šišanje.

    09:32 // 1. 6. 2016.

    @Marko, да си мало ПП - пажљивији и писменији, запазио би да није могућа реплика на реплику, зато је распоред коментара такав! Рече - из прве руке сам закључио ко је МАЊЕ ЛОШ?! Ако је ДВАНАЕСТ ГОДИНА из прве руке, молим лепо!

    • Marko

      13:10 // 1. 6. 2016.

      Postavljam replike na različite gluposti koje pišu dokoličari i stranački botovi od kada ovaj portal postoji i nisam primetio da nije moguća. Možeš u to i sam da se uveriš i to upravo na ovoj strani!
      Što se pismenosti tiče, očigledno si prespavao lekciju o upotrebi velikog slova.
      A po tvom zaključivanju mogu samo da primetim kako ti pseudonim izvrsno pristaje - integralno sa tačkom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: