Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:10, 21. 4. 2016.

| Politika

Duel Slavkovića i Jovanovića u studiju "Južnih vesti"

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Ljuba Bane

Ko je više zadužio građane, ko više gradio, a ko će sve to tek raditi - teme su predizbornog duela predsednika Gradskog odbora NPS i dugogodišnji direktor Direkcije za izgradnju Branislava Jovanovića i zamenika gradonačelnika i člana SNS Ljubivoja Slavkovića.

Dvojica "maratonaca" među političarima, građanima poznati po tome što se već godinama "gledaju kroz nišan", u finišu izborne kampanje susreli su se u studiju "Južnih vesti".

Slavković je, s jedne strane, prethodnu garnituru vlasti optuživao za nasleđene obaveze, "preinvestiranje", neopravdano trošenje para i za to što su "za 4 godine potrošili 5 budžeta", ostavili dug od 3,5 milijarde koji "ne može da se ispravi za desetak godina".

Jovanović je rekao da to nije tačno i uzvratio konstatacijom da "vlast koja nikad nije bila gora uvek krivi opoziciju za neuspehe i probleme". 

Ipak, ove teme ostale u senci "borbe" poklonima - Slavković je u studio poneo frulu koju mu je na sednici Skupštine pre mesec i po dana poklonio Jovanović i na to želeo da uzvrati svojim poklonom. 

Kako je duel izgledao u celosti pogledajte u duelu "Južnih vesti". 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pilot

    15:17 // 12. 10. 2016.

    Bane je u vlasti od 1996, Slavković malo manje a mi svake godine živimo sve gore

  • Pešterac

    11:15 // 22. 4. 2016.

    SNS je jos vise unazadio ionako vec unazadjeni Nis, ali ce gradjani u nedelju reci svoje. Podrzavam Slavkovicevu odluku da ce se posle izbora povuci sa politicke scene, u sta licno ne verujem, jer nije nista ni uradio pametno, a o preduzecima gde je predhono bio direktor bolje je ne komentarisati..

  • interesantno,

    08:31 // 22. 4. 2016.

    Slavković isproziva policiju i tužilaštvo za hapšenja. Znači, ministri policije i pravosuđa nisu izvršili neophodnu reformu u svojim resorima. Šta je sa nadzorom za sportsku halu Čair i stadion Čair? Da li je on potpisao fušeraj o kome se sada govori? Da li još uvek nesmetano može da stavlja svoj potis i na sve drugo što se isfušeriše, a što nas puno košta?

    • ljnuba slavković

      09:20 // 22. 4. 2016.

      Govorite gluposti. Hala je radjena i nadzor vodjen do 2012 pa pitajte Baneta i Simonovića.
      Što se tiče mog potpisa stavljam ga 40 godina tamo gde treba i za to nikada nisam imao ni prekršajnu prijavu.
      No pas laje vetar nosi

    • zameniče gradonačelnika,

      14:05 // 22. 4. 2016.

      niko nije ni rekao da ste vi vršili nadzor, nego da nadzorni organ nije sankcionisan za svoj rad, a da inspektori privrednog kriminala i tužilaštvo spavkaju. Definitivno, više me ni ne čudi što je grad ovde gde jeste... Nisu Bane i Simonović ti koji overavaju situacije. Kada naučite da prepoznajete šta je čija obaveza, tada ćete znati kako se upravlja gradom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: