Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:08, 4. 5. 2016.

| Politika

Glasanje u Vranju zasad bez problema

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
izbori-vranje-1.jpg
Izbori u Vranju ponavljaju se na 3 biračka mesta; foto: I.M.

Glasanje na ponovljenim izborima u Vranju na 3 biračka mesta odvija se bez problema, a izlaznost do 14 sati bila je 22,8 odsto.

Na dva biračka mesta na teritoriji Vranja ponovljeni su izbori za poslanike u Skupštini Republike Srbije, a reč je o biračkim mestima broj 24 u Osnovnoj školi “Dositej Obradović" i broj 65 u Gornjem Vrtogošu.

Biračko mesto broj 24 je inače prvo mesto u Srbiji gde je prekinuto glasanje 24. aprila zbog unošenja zaokruženih glasačkih listića.

Zanimljivo je da se danas u pojedinim medijima pojavila informacija da je ponovo došlo do problema na ovom biračkom mestu, ali je predsednik komisije Branimir Stevanović demantovao takve tvrdnje.

Zasad nema nikakvih problema. Glasačko mesto je otvoreno na vreme, biračka komisija je na vreme pripremila izborni materijal, a prvi glasač se pojavio na biralištu 7:05 – kaže Stevanović.

U Vranju se danas ponovo glasa i za izbor odbornika u Skupštini grada, i to na biračkom mestu 24 u Osnovnoj školi “Dositej Obradović" i biračkom mestu 99 u selu Tesovištu.

Pravo glasa ima 2.441 upisani birač.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: